Hoppa till huvudinnehåll

Finlands landslagsanfallare byter klubb i Tyskland?

Tim Väyrynen och Hendrik Starostzik på Dynamo Dressdens avbytarbänk i matchen mot Arminia Bielefeld.
Tim Väyrynen och Hendrik Starostzik på Dynamo Dressdens avbytarbänk i matchen mot Arminia Bielefeld. Tim Väyrynen och Hendrik Starostzik på Dynamo Dressdens avbytarbänk i matchen mot Arminia Bielefeld. Bild: All Over Press Tim Väyrynen

Enligt tyska källor är Hallescher FC intresserat av Tim Väyrynen som inleder året 2017 med landslagsläger i Dubai.

Den 23-årige anfallaren har representerat Dynamo Desden sedan år 2015. Han har fått väldigt sparsamt med speltid på den näst högsta nivån i Tyskland. Väyrynen har varit på planen endast en gång i Dynamo Dresdens 17 senaste matcher.

Enligt tyska Bild är Hallescher FC ute efter FC Honkaprodukten Väyrynen. Hallescher är Timo Furuholms tidigare klubb och håller till på den tredje högsta nivån i Tyskland. Furuholm lämnade klubben i höst och återvände till Åbo och FC Inter.

Tim Väyrynen har spelat för tre olika klubbar i Tyskland sedan flytten från Honka år 2014. På sina 47 matcher i Tyskland har Väyrynen gjort tolv mål.

Läs också

Nyligen publicerat - Sport