Hoppa till huvudinnehåll

Lastbil med flis välte i Lojo

Lastbilen välte i en kurva. En lastbil har vält och en ambulans är på plats. Bild: Mikko-Pekka Purho karnais,lastbilar,Lojo,olycka,Västnyland

En lastbil fylld med flis välte vid motorvägen i Lojo i går på eftermiddagen (9.1).

Olyckan skedde vid motorvägsanslutningen i Karnais vid halv fyratiden.

Lastbilen transporterade flis och i samband med olyckan spreds fliset ut i vägrenen.

Ingen skadades i olyckan.

 • Pro Kronoby ställer troligen upp i kommunalvalet

  Den första valmansföreningen i Kronobys historia.

  Valmansföreningen Pro Kronoby kommer troligtvis att ställa upp kandidater på egen lista i kommunalvalet. Det är en folkrörelse, säger Carl-Johan Enroth (SFP i Nedervetil).

 • Analys: Helsingfors väntar på besked, Vapaavuori!

  Beskedet om borgmästarkandidatur bara en tidsfråga.

  Borgmästarkandidaterna ger kommunalvalet ett helt nytt tävlingsmoment i Helsingfors. Samlingspartiet behöver en tungviktare som kandidat och frågan är om Jan Vapaavuori eller hans parti alls har något annat alternativ än honom. Det verkar snarare vara en fråga om tajming.

Läs också

Nyligen publicerat - Västnyland

 • Bingo i snart 50 år

  Österby Sportklubb i Ekenäs har ordnat Bingo i 48 år.

  Österby Sportklubbs tombola snurrar i Ekenäs varje söndag kväll. Det har den gjort i 48 års tid. Bingoboomen från 70-talet är visserligen över, men trots flödet av spel och underhållning håller den gamla goda bingon fortfarande måttet. Bingo är mycket mer än bara ett penningspel.

 • Språk, datorer och mat ska få i gång arbetslösa i Raseborg

  18 deltar i vårens kurs.

  Ännu en Startgrupp för långtidsarbetslösa vuxna har inletts i Karis. Deltagare i tidigare grupper har till en viss del fått arbete, men det är svårt att sysselsätta dem som varit över 500 dagar arbetslösa. Den nya gruppen har deltagare som inte varit så länge utan jobb, så Raseborgs stad tror att flera kommer att hitta arbete efter kursen.