Hoppa till huvudinnehåll

Törn och Partanen misslyckades i fridansen – rasade i resultatlistan

Cecilia Törn och Jussiville Partanen
Cecilia Törn och Jussiville Partanen slutade på 17:e plats i EM. Cecilia Törn och Jussiville Partanen Bild: EPA/JAKUB GAVLAK konståkning,Cecilia Törn,Jussiville Partanen,sport

Cecilia Törn och Jussiville Partanen hade ingen lyckad fridans vid EM i Ostrava. Paret rasade i resultatlistan och slutade på 17:e plats.

Cecilia Törn och Jussiville Partanen inledde EM i Ostrava med att göra ett mycket lyckat kortprogram. Paret fick 54,99 poäng för sitt program och låg på en 14:e plats inför fridansen.

Det fanns förhoppningar om att paret skulle förbättra den placeringen ytterligare men det lyckades inte. Ett fall och en rad med små misstag förstörde dagen.

Törn och Partanen fick 76,12 poäng för sitt program och totalt 131,11 poäng gjorde att man landade på en slutlig 17:e plats.

– Det grämer att det blev några missar. De tekniska poängen blev också lägre är väntat men det här är en bedömningssport. Nästa gång måste vi göra allt bättre så att det inte finns något att påpeka, säger Törn och Partanen i ett pressmeddelande.

Gabriella Papadakis och Guillaume Cizeron från Frankrike vann guldet. Silvret gick till Anna Capellini och Luca Lanotte från Italien medan Jekaterina Bobrova och Dmitrij Solovjev tog hand om bronset.

Läs också

Nyligen publicerat - Sport