Hoppa till huvudinnehåll

Ägarna backar upp Ranieri: ”Tillsammans fokuserar vi på de utmaningar som väntar”

Claudio Ranieri håller på att ta Leicester till en riktig sensation i Premier League.
Claudio Ranieris Leicester har bara vunnit fem matcher den här säsongen. Claudio Ranieri håller på att ta Leicester till en riktig sensation i Premier League. Bild: EPA claudio ranieri

Förra årets Premier League-mästare Leicester befinner sig i fritt fall. Laget ligger långt ner i tabellen men tränaren Claudio Ranieri sitter säkert meddelar ägarna.

Förra säsongen skrällde Leicester rejält då man vann Premier League men den här säsongen har mästarna haft det riktigt motigt.

Laget har bara vunnit fem matcher den här säsongen och just nu ligger man bara en poäng ovanför strecket. Röster har höjts att lagets tränare Claudio Ranieri ska få sparken men det lär inte ske.

Ranieri har ägarnas fulla förtroende.

– Även om det finns en kollektiv uppfattning att lagets form måste bli bättre så har de senaste årens framgångar byggts på stabilitet, samarbetsvilja och beslutsamhet att övervinna de största utmaningarna.

– Hela klubben står bakom sin tränare och sina spelare och tillsammans fokuserar vi på de utmaningar som väntar, skriver ägarna på klubbens webbplats.

På lördag vänta en otroligt viktig match för Leicester då man möter Swansea som ligger ett pinnhål lägre ner i tabellen.

Läs också