Hoppa till huvudinnehåll

Korhonen fick problem med värmen – steg ändå i resultatlistan

Mikko Korhonen slår en drive.
Mikko Korhonen gick den sista rundan på fyra slag under par. Mikko Korhonen slår en drive. Bild: All Over Press. Mikko Korhonen,golfspelare

Trots problem med hälsan lyckades Mikko Korhonen göra sin näst bästa insats på Europatouren den här säsongen då han slutade på 20:e plats i Kuala Lumpur. Korhonen stannade på det totala resultatet -8.

Mikko Korhonen avlutade tävlingen i Kuala Lumpur med att gå den sista rundan på fyra slag under par och det gjorde att han steg till en slutlig 20:e plats i resultatlistan.

Korhonen gjorde en bra sista runda trots att förutsättningarna inte var de bästa.

– Igår drabbades jag av någon form av värmeslag och var helt borta på kvällen. På morgonen kände jag mig fortfarande svag men lite bättre blev det.

– Det var tuffa förhållanden men en bra sista runda. Överlag var det en bra vecka, säger Korhonen i ett pressmeddelande.

20:e platsen är Korhonens näst bästa insats på Europatouren den här säsongen. Korhonen inledde det här året med att sluta på sjunde plats i en tävling i Sydafrika.

Tävlingen i Kuala Lumpur vanns av Fabrizio Zanotti före David Lipsky och Bernd Wiesberger.

  • Silltraditionsmuseet Dikseli, Röölä

    Allt du någonsin velat veta om sill!

    Nu smakar det med sill! Rööläs sillfabrik höll hela det finska folket vid sill i flera årtionden – den imponerande sillfisketraditionen är nu förevigad i Finlands enda sillmuseum.

  • Märkets fyr, Hammarland

    Fyren på riksgränsen.

    Bada bastu i Finland och ta ett dopp i Sverige – utan passkontroll! Den kulturhistoriskt värdefulla fyren står på en kobbe där riksgränsen går tvärs över.

Läs också

Nyligen publicerat - Sport