Hoppa till huvudinnehåll

Tobias vloggar om sin cancer

Tobias Sjöman, 20 år, fick diagnosen Hodgkins lymfom förra sommaren. Nu börjar han vlogga om det för X3M.

Förra sommaren fick Tobias höra det som var tredje finländare under sitt liv får höra: du har cancer. Från och med idag kommer Tobias att vlogga för X3M. I det första avsnittet berättar han om vilka behandlingar han gått igenom, och vad han har framför sig. Han funderar också på hur man som cancersjuk förhåller sig till döden.

I de kommande avsnitten kommer vi att få följa med Tobias i hans vardag, under behandlingarna och hur man lever sitt liv som ung med cancer.

Nyligen publicerat - X3M

 • Joakim Gistö ordnar SYh-FIILIS race

  Pampasveckan dag för dag för tre Vasastuderande

  Tre Vasastuderande berättar om sina Pampasplaner.

  I tisdags kickade Pampasfirandet i gång för många Vasastuderande! Det är just denna vecka som för många studerande blir den vecka de kommer ihåg allra bäst från studietiden. Här berättar tre erfarna Pampasfirare om den kommande veckan.

 • Sångaren Alma Miettinen

  Tjuvkika i Almas galna kalender

  Alma flyger runt världen som en galning.

  Från Los Angeles till London, via Oslo och vidare till Tyskland. Alma rusar mellan världsdelarna för att prata om sin nya låt. Väl hemma passar hon på att snacka med mamma och städa rummet.

 • Pampas nationaldag - Syhfiilisrace

  Vem borde vinna bästa outfit i SYh-FIILIS race?

  Vem borde vinna bästa outfit i SYh-FIILIS race?

  Idag kör Pampasveckan igång. Allt startar med ett race som årligen arrangerats i Vasa sedan 2001, nämligen SYh-FIILIS race. Racet där studerande klär ut sig och ska försöka lösa ordgåtor för att hitta rätt plats i Vasa eller Korsholm.