Hoppa till huvudinnehåll

Nokia gör comeback med klassikern 3310

En Nokia 3310-mobiltelefon. Modellen lanserades år 2000.
En Nokia 3310-mobiltelefon. Modellen lanserades år 2000. Bild: Rex Features Ltd 2012/All Over Press Nokia Abp,Nokia 3310,Mobiltelefoner och -apparater,Symbian

En gammal goding - Nokias modell 3310 - kommer att lanseras på nytt.

Enligt en läcka kommer modellen att lanseras på mässan Mobile World Congress senare i februari.

Uppgifterna har läckts av amerikanen Evan Blass, som stått bakom flera läckor i telefonbranschen. Telefonen ska enligt uppgift kosta omkring 59 euro.

Nokias klassiker 3310 lanserades ursprungligen år 2000. Den har sedermera tagits ur produktion, men det har varit möjligt att köpa den i andra hand.

Mobilen hör till de mest älskade genom tiderna. Telefonen slår dagens smarttelefoner när det gäller tålighet och batteritid.

  • Detta handlar de omdiskuterade underrättelselagarna om

    I bästa fall hoppas man kunna förhindra terrordåd.

    Ledande politiker kräver att grundlagen ändras så att man kan förnya lagstiftningen om civil och militär underrättelse. De vill ge skyddspolisen och försvarsmakten bättre möjligheter att identifiera möjliga faror för nationens och medborgarnas säkerhet.

  • Polischef: Det finns ingen orsak till oro

    Finland och de nordiska länderna är fortfarande säkra.

    Terrorhotet finns i hela landet. Inte bara i huvudstadsregionen. Det kan hända när som helst, var som helst men hotnivån är ändå inte hög i Österbotten, säger Risto Lammi, polischef vid Österbottens polisinrättning.

Läs också

Nyligen publicerat - Utrikes