Hoppa till huvudinnehåll

Soran Ismail och Magnus Betnér: Vi vill alltid leverera den bästa showen!

Soran Ismail och Magnus Betnér
Soran Ismail och Magnus Betnér är vana Finlandsbesökare. Soran Ismail och Magnus Betnér Bild: Yle / Andy Ödman Soran Ismail,Magnus Betnér

Soran Ismail och Magnus Betnér är aktuella med showen En skam för Sverige 2. Turnén är just nu aktuell i Svenskfinland.

Två av Sveriges populäraste stå-upp-komiker är på besök i Finland igen. Båda har vanan inne.

- Det är alltid roligt att ha shower här. Jag känner att jag kan relatera till den finska kulturen med återhållsamheten och spriten, säger Soran.

Den första uppsättningen av En skam för Sverige var en stor succé, som prisbelönades som "Årets föreställning" på Svenska standup-galan för några år sedan. Att det skulle bli en fortsättning var inte oväntat.

- Vi lägger alltid den största pressen på oss själva. Vi har gjort många turnéer på varsit håll innan den här föreställningen. Vi försöker hela tiden pressa oss så att vi hela tiden blir bättre och bättre för varje turné. Jag känner inte av en press. Jag vill alltid leverera den bästa showen vi kan få ihop, säger Magnus.

Hör hela intervjun med Soran och Magnus här. Där de bland annat berättar om sina sämsta framträdanden, varför Närpes är skräcken för flera svenska komiker och hur de två egentligen träffades.