Hoppa till huvudinnehåll

Soran Ismail och Magnus Betnér: Vi vill alltid leverera den bästa showen!

Soran Ismail och Magnus Betnér
Soran Ismail och Magnus Betnér är vana Finlandsbesökare. Soran Ismail och Magnus Betnér Bild: Yle / Andy Ödman Magnus Betnér,Soran Ismail

Soran Ismail och Magnus Betnér är aktuella med showen En skam för Sverige 2. Turnén är just nu aktuell i Svenskfinland.

Två av Sveriges populäraste stå-upp-komiker är på besök i Finland igen. Båda har vanan inne.

- Det är alltid roligt att ha shower här. Jag känner att jag kan relatera till den finska kulturen med återhållsamheten och spriten, säger Soran.

Den första uppsättningen av En skam för Sverige var en stor succé, som prisbelönades som "Årets föreställning" på Svenska standup-galan för några år sedan. Att det skulle bli en fortsättning var inte oväntat.

- Vi lägger alltid den största pressen på oss själva. Vi har gjort många turnéer på varsit håll innan den här föreställningen. Vi försöker hela tiden pressa oss så att vi hela tiden blir bättre och bättre för varje turné. Jag känner inte av en press. Jag vill alltid leverera den bästa showen vi kan få ihop, säger Magnus.

Hör hela intervjun med Soran och Magnus här. Där de bland annat berättar om sina sämsta framträdanden, varför Närpes är skräcken för flera svenska komiker och hur de två egentligen träffades.

 • Brandbil

  Frontalkrock mellan bil och långtradare i Karleby

  Personbilschauffören förd till sjukhus för vård.

  En frontalkrock mellan en personbil och långtradare inträffade på riksväg åtta strax norr om Karleby på torsdagsmorgonen. Chauffören i personbilen har förts till sjukhus för vård.

 • Porträtt av De Grönas riksdagsledamot Emma Kari som skrattar.

  Yles rundfrågning: Emma Kari favorit i grönt ordförandeval

  Riksdagsledamöter och partidelegater har sagt sitt.

  Riksdagsledamoten Emma Kari är klar favorit till att bli De grönas nya ordförande. Det visar en rundfrågning som Yle har gjort bland partiets riksdagsledamöter, partidelegater och delegatsuppleanter.

 • Två tjejer kämpar om bollen på en fotbollsplan. I bakgrunden syns fler fotbollsspelare.

  EIF:s fotbollsjuniorer har startat säsongen

  Just nu spelas det upp till 17 juniormatcher per vecka.

  Även juniorlagens säsong har kört igång inom EIF fotboll. Första juniormatchen spelades så tidigt som 7.4 då EIF:s flickor födda 2003 spelade sin första match för säsongen. Just nu är det som mest intensivt med upp till 17 juniormatcher per vecka, både i Ekenäs och på bortaplan.

Läs också

Nyligen publicerat - Kultur och nöje