Hoppa till huvudinnehåll

Västnyländsk poddfredag: Har du sett en älg med ölmage?

Larson Österberg bryter arm med Jonas Sundström.
Larson Österberg bryter arm i sin poddateljé tillsammans med Jonas Sundström. Larson Österberg bryter arm med Jonas Sundström. Bild: Yle / Larson Österberg Västnyland,Podcast,Podd,slowcity podcast

Pulsen stiger ordentligt i veckans avsnitt i Slowcity Podcast. Larson Österberg i Ekenäs träffar Yle Västnylands programvärd Jonas Sundström för att diskutera kroppsbygge.

Podden Slowcity Podcast tar upp den nutida människans fysiska utmaningar. Det känns banalt att betala för att få springa på en plastmatta inomhus. Ändå är det just det man gör.

Den ena poddaren tränar för att bada bastu, den andra för att få dricka kakaodrycker. Bådar har ändå stora visioner om den framtida kroppshyddan.

Dynamiska duon

Podden Dynamiska duon som görs av Ekenäsborna Silje Werner och Janet Lindroos kunde lika bra heta Önskelistan.

De här fysioterapeuterna är som julgubbar och tar gärna emot tips på samtalsämnen. Den här veckan tar de sig an motivation och inspiration, ett ämne en lyssnare tipsat dem om. Enligt Werner och Lindroos är motivation "bullshit".

Karis vs världen

Podden Karis vs världen adresserar ett problem som är mycket påtagligt för unga och arbetslösa. Nicole Udd och Jenny Sandberg diskuterar höga bostadshyror, stöd, Folkpensionsanstalten och utmaningarna med att leva i ett dyrt Finland.

Läs också

Nyligen publicerat - Västnyland