Hoppa till huvudinnehåll

Tusen sjöars land - årets svåraste frågesport

Insjö i Pargas.
Insjö i Pargas. Bild: Yle/Linus Hoffman insjö,sjöar,natur,stillhet,naturens lugn,mental hälsa,Pargas,ödemarker,naturen,Vildmark

Hur många finländska vattendrag känner du igen? Delta i vår omöjliga frågesport och vinn biljetter till Finland 100 år-konserten.

Finland är som bekant de tusen sjöarnas land. Faktum är att det finns 187 888 sjöar som är större än 500 kvadratmeter i Finland. Hur många sjöar och vattendrag lyckas du känna igen med hjälp av några kryptiska ledtrådar? Vi slår vad om att det inte är speciellt många.

Genom att delta tävlar du om biljetter till den stora jubileumskonserten Spegling med KAJ, Frida Andersson, Kebu, Thomas Lundin, Monica Groop, Carl Knif Company och många andra. Konserten ordnas 11.3 i Helsingfors. Observera att vinsten inte innehåller resor.

Enkäten är stängd

Nyligen publicerat - X3M