Hoppa till huvudinnehåll
Ämnessidans huvudbild för Abimix

Historia, studentexamensproven 2017

Abimix grafik för studentexamensproven i historia
Abimix grafik för studentexamensproven i historia abimix

Här hittar du studentexamensproven i historia 2017 samt studentexamensnämndens beskrivning av goda svar. Observera att beskrivningarna inte är bindande vid nämndens bedömning och att den slutgiltiga bedömningen fastställs av examensämnets censorer.

Vår

 • Provet i historia, våren 2017
 • Svaren till provet i historia, våren 2017
 • Här kan du öva dig genom att göra studentexamensprovet

  Höst

 • Provet i historia, hösten 2017
 • Svaren till provet i historia, hösten 2017
 • Abimix

  Nyligen publicerat - Abimix

  • Psykologi, studentexamensproven 2017

   Prov och modellsvar.

   Här hittar du studentexamensproven i psykologi 2016 samt studentexamensnämndens beskrivning av goda svar. Observera att beskrivningarna inte är bindande vid nämndens bedömning och att den slutgiltiga bedömningen fastställs av examensämnets censorer. Vår Provet i psykologi, våren 2017 Beskrivning av goda svar Höst Provet i psykologi, hösten 2017 Beskrivning av goda svar

  • Geografi, studentexamensproven 2017

   Prov och modellsvar.

   Här hittar du studentexamensproven i geografi 2017 samt studentexamensnämndens beskrivning av goda svar. Observera att beskrivningarna inte är bindande vid nämndens bedömning och att den slutgiltiga bedömningen fastställs av examensämnets censorer.

  • Filosofi, studentexamensproven 2017

   Prov och modellsvar.

   Här hittar du studentexamensproven i filosofi våren 2017 samt studentexamensnämndens beskrivning av goda svar. Observera att beskrivningarna inte är bindande vid nämndens bedömning och att den slutgiltiga bedömningen fastställs av examensämnets censorer. OBS!

  • Samhällslära, studentexamensproven 2017

   Prov och modellsvar.

   Här hittar du studentexamensproven i samhällslära 2017 samt studentexamensnämndens beskrivning av goda svar. Observera att beskrivningarna inte är bindande vid nämndens bedömning och att den slutgiltiga bedömningen fastställs av examensämnets censorer. OBS!

  • Tyska, kort lärokurs, studentexamensproven 2017

   Prov och modellsvar.

   Studentexamensproven i kort tyska våren 2017, facit till flervalsuppgifterna samt beskrivningar av goda svar för provens produktiva delar hittar du här. Observera att beskrivningarna inte är bindande vid nämndens bedömning och att den slutgiltiga bedömningen fastställs av examensämnets censorer. OBS!

  • Tyska, lång lärokurs, studentexamensproven 2017

   Prov och modellsvar.

   Studentexamensproven i lång tyska våren 2017, facit till flervalsuppgifterna samt beskrivningar av goda svar för provens produktiva delar hittar du här. Observera att beskrivningarna inte är bindande vid nämndens bedömning och att den slutgiltiga bedömningen fastställs av examensämnets censorer. OBS!

  • Portugisiska, kort lärokurs, studentexamensproven 2017

   Prov och modellsvar år 2017.

   Här hittar du studentexamensproven i kort portugisiska våren 2016 samt studentexamensnämndens exempel på fullpoängssvar. Observera att exempelsvaren inte är bindande vid nämndens bedömning och att den slutgiltiga bedömningen fastställs av examensämnets censorer.

  • Ryska, kort lärokurs, studentexamensproven 2017

   De skriftliga proven och hörförståelserna i kort ryska.

   Studentexamensproven i kort ryska 2017, facit till flervalsuppgifterna samt beskrivningar av goda svar för provens produktiva delar hittar du här. Observera att beskrivningarna inte är bindande vid nämndens bedömning och att den slutgiltiga bedömningen fastställs av examensämnets censorer.