Hoppa till huvudinnehåll

Packalén knockad på 30 sekunder – "Gick inte riktigt som planerat"

Teemu Packalén
Teemu Packalén förlorade i London. Teemu Packalén Bild: Jarno Kuusinen mixed martial arts,Ultimate Fighting Championship,Teemu Packalén,packalen

MMA-fajtern Teemu Packalén hade ingen chans mot britten Marc Diakiese i UFC-galan i London. Packalén blev knockad efter endast 30 sekunder.

Teemu Packalén gjorde ikväll sin första match i UFC på över ett år men det blev ingen lyckad comeback. Packalén som lidit av skador den senaste tiden knockades av britten Marc Diakiese redan efter 30 sekunder.

– Jag ska gå hela vägen till toppen. Jag har jobbat med några riktigt bra tränare den senaste tiden. Det här var för lätt, sa Diakiese i sin segerintervju.

Packalén kom aldrig in i matchen och fick ta emot några ordentliga sparkar genast från start. Efter endast 30 sekunder kom det avgörande slaget som knockade finländaren.

Det här var Åbobon Packaléns tredje match i UFC och den andra förlusten.

Hoppa över Twitterpostning

Några timmar efter drabbningen har Packalén redan återhämtat sig. Packalén fördes till sjukhus för kontroll men han drabbades inte av några värre skador.

– Jag mår egentligen helt bra. Slaget träffade käken, men jag fick inte ens hjärnskakning. Knäet tog en liten smäll också, berättar Packalén för Yle i London.

– Men det gick inte riktigt som planerat, men inte hjälper det med bortförklaringar, fortsätter han.

Diakieses starka inledning kom inte som någon överraskning för Packalén, men Åbofightern klarade inte av att vädra knytnävsstormen.

– Han kom med en massa konstiga sparkar. Jag kom nära och trodde att jag var med i matchen. Jag försökte anfalla med en dum vänster och han visste vart han skulle slå. Jag visste att han gör så, men jag blev girig, säger Packalén.

Slagkämpen har redan riktat in siktet på nästa match.

– Jag måste lära mig av mina misstag i den här matchen. Nästa gång jag slåss blir nog i galan i Gdansk i oktober, säger Packalén.

Läs också

Nyligen publicerat - Sport