Hoppa till huvudinnehåll

Seger för Korpisalo – räddade 20 skott mot Islanders

Joonas Korpisalo
Joonas Korpisalo och Columbus besegrade New York Islanders. Joonas Korpisalo Bild: Roy K. Miller/Icon Sportswire ishockey,Columbus Blue Jackets,NHL,Joonas Korpisalo,korpisalo

Efter två förluster är Joonas Korpisalo en vinnande målvakt igen. Han räddade 20 skott när Columbus besegrade New York Islanders med 3–2 efter förlängning.

Joonas Korpisalo spelade ikväll sin tionde match för säsongen när Columbus Blue Jackets mötte New York Islanders. De två senaste matcherna har slutat i förluster för Korpisalo men nu fick han en ny seger på sitt konto.

Korpisalo gjorde väl ifrån sig mellan stolparna och räddade 20 skott när Columbus vann med 3–2 efter förlängning. Cam Atkinson avgjorde matchen en dryg minut in i förlängningen.

Columbus har nu vunnit tre raka matcher. Laget har spelat ihop 98 poäng så här långt den här säsongen och ligger på andra plats i den östra konferensen.

Rantanen poänglös igen

Mikko Rantanen har det fortsättningsvis motigt i NHL:s sämsta lag Colorado Avalanche. Ikväll förlorade laget med 1–5 mot Detroit Red Wings och för nionde matchen i rad lämnade Rantanen isen utan poäng.

Rantanen är just nu inne i sin längsta poänglösa svit och senast han gjorde poäng var för tre veckor sedan då han passade fram till ett mål i matchen mot Buffalo.

Resultat:

New York Islanders – Columbus 2–3 e.fö
CBJ: Korpisalo 20/22

Detroit – Colorado 5–1
COL: Rantanen 0+0, +/-0, 15:22

  • Sverige: Tåg spårade ur efter krock med stridsvagn

    Fyra personer sägs ha skadats, en allvarligt.

    Ett tåg med 70 passagerare kolliderade i eftermiddags med en stridsvagn utanför Trosa. Tåget spårade ur och fyra personer skadades säger räddningstjänsten..

  • Kemikalieskeptikerna: Kan du inte uttala det ska du inte äta det

    Kemikalieskräcken enligt USA-modell sprider sig också här.

    Speciellt på webbens hälsosajter och kommentarsspalter kan man allt oftare läsa om hur farliga "kemikalierna" är och hur vi till varje pris borde undvika dem i produkter som vi använder i hemmet, och speciellt i livsmedel. Men är det så här enkelt?

Läs också

Nyligen publicerat - Sport