Hoppa till huvudinnehåll

Slagsmål har sysselsatt polisen under veckoslutet

I Virmo slutade ett krogslagsmål på lördagen med att en mansperson slogs medvetslös.

Den misshandlade mannen fördes till sjukhus för vård men kvicknade under färden till och gjorde kraftigt motstånd mot vårdarna. Polis tillkallades och den misshandlade mannen gjorde motstånd också mot polisen.

Slagsmålet hade flera vittnen och polisen kunde ta fast en person som misstänkt för misshandeln.
Den misshandlade mannen misstänks för motstånd mot tjänsteman.

I Åbo kallades polis också till hjälp natten mellan lördag och söndag då en man muckade bråk utanför en krog på Humlegårdsgatan. Mannen slog på måfå förbipasserande efter att ha avlägsnats från restaurangen.

Och ännu ett tredje slagsmål rapporteras från regionen.

Det uppstod i en bil på Hampspinnaregatan i Åbo och slutade på körbanan där de två männen gjorde upp sinsemellan genom att brottas.

Männen som slogs var bröder och ingen fick allvarliga skador i slagsmålet.

Läs också

 • Analys: Det tyska valresultatet bromsar EU-integrationen

  Tyska valresultatet ett hårt bakslag för Macron.

  Den tyska finalen på EU:s supervalår skulle vara kronan på verket för de som vill se att planerna på ett långtgående fördjupat EU-samarbete ska ta fart. Men istället får EU:s integrationsförespråkare nu tona ner sina ambitioner, skriver Europakorrespondent Daniel Olin.

 • Hjärnan kan återhämta sig från språkstörningar

  Men de flesta får inte tillräckligt mycket rehabilitering.

  I Finland har hundratusentals vuxna drabbats av språkstörningar, eller afasi, men färsk forskning visar att man kan återhämta sig. Tidigare ansågs det att en hjärnskada alltid orsakade bestående svårigheter, men nu finns det bevis för att hjärnan hittar nya vägar.

 • HUGO från Kronoby segrade i MGP 2017

  Vann med låten "Var dig själv".

  Årets MGP, Melodi Grand Prix, avgjordes under lördagskvällen i tv-centret i Böle. På scen uppträdde tio finalister, nio soloartister och en grupp, med egenskrivna låtar. Segrare blev HUGO (Hugo Käld) från Kronoby med sitt bidrag ”Var dig själv”.

Nyligen publicerat - Åboland