Hoppa till huvudinnehåll

Expressen: Fagerudd återvänder till SHL

Marcus Fagerudd har pucken vid klubbladet och hittar upp
Marcus Fagerudd spelar just nu slutspel med Ilves. Marcus Fagerudd har pucken vid klubbladet och hittar upp Bild: Miikka Jääskeläinen / AOP ishockey,FM-ligan i ishockey,Marcus Fagerudd,Ilves (Ishockey),Fagerudd,sport

Efter två säsonger i Ilves kan backen Marcus Fagerudd lämna klubben. Enligt Expressen kommer han att återvända till SHL och spela för Djurgården.

IFK Lepplax-produkten Marcus Fagerudd har under de två senaste säsongerna spelat för Ilves dit han flyttade från SHL-klubben Luleå.

Enligt Expressens bloggare Johan Svensson är Fagerudd nu aktuell för en återkomst till SHL men inte till Luleå. Enligt Svensson är det Djurgården som blir Fagerudds nästa klubb.

– Marcus är mitt inne i ett stenhårt slutspel med Ilves, som fått en riktigt bra start för honom, så vad som sker nästa säsong får vi ta senare. Hans fokus är på slutspelet och i övrigt har jag inga kommentarer, säger Fagerudds agent Thomas Sjögren till Expressen.

Fagerudd gjorde sex poäng på 42 matcher i grundserien den här säsongen. I slutspelet har han stått för 1+1 på tre matcher.

Läs också

Nyligen publicerat - Sport