Hoppa till huvudinnehåll

Sibbobor ombeds kolla sina gårdsbyggnader efter tecken på försvunnen person

Den försvunna Harry Karjalainen 27.02.17
Harry Karjalainen försvann i februari. Den försvunna Harry Karjalainen 27.02.17 Bild: Polisens bild Sibbo,försvunnen person

Helsingforsaren Harry Karjalainen försvann i Sibbo i början av februari. På veckoslutet görs ett nytt försök med skallgång i Sibbo.

Frivilliga efterlyses för att leta efter den försvunna helsingforsaren Harry Karjalainen i Sibboterrängen på lördag och söndag.

Det här framkommer av en inbjudan som postades på Sibbos Suomi24-forum. Karjalainens anhöriga skriver om skallgången också på Facebook.

Veckoslutets skallgång koncentrerar sig till Nickby. De som är intresserade av att hjälpa till med efterspaningarna ska ta sig till centralidrottsplanen i Nickby klockan 11, lördagen den 25 mars och söndagen den 26 mars. Skallgången pågår till cirka klockan 18.

Sibbobor och stugägare uppmanas dessutom kolla igenom sina gårdsbyggnader, som till exempel bastur, förråd, skjul och källare. Eventuella iakttagelser kan meddelas till polisen.

Harry Karjalainen har lämnat sitt hem i Hertonäs i Helsingfors den 8 februari och åkt med buss nummer 93 till Landbo invid Sibbogränsen, där han stigit av vid Zachrisbackens skola.

Frivilliga har också tidigare letat efter Karjalainen i Sibbo.

Läs också

Nyligen publicerat - Östnyland