Hoppa till huvudinnehåll

Konstrundan firar tio år - här är de åboländska deltagarna

Konstrundan
Konstrundan Bild: Konstrundan konstrundan

Konstrundan firar tio år 8–10.8.2017.

Förutom de 263 besökspunkter som finns med i år på olika håll i Svenskfinland så ordnas också Konstens fredag, en ny konstfestival riktad till barnfamiljer.

I Åboland deltar följande: Anu Klemola-Laaksonen och Karoliina Nikitin, Seppo Lagom, Jill Christiansen, Milla Karppinen, Riikka Niittonen, Arja Maarit Puhakka, Archipelago Art Residency, Katriina Lehtilä-Laine, Åbolands keramikers gille, Antero Kare, Teija Lehto, Helena Hartman, Tjuda Pedagogi & Friends, Nora Paakkanen, Marika Jensen, Mari Metsämäki, Johanna Sinkkonen, Anna Nyreen, Pirjo Lautiainen, Cornelius Colliander, Helena Sundberg, Britt-Marie Smeds, Margarita Rosseló Ramón, Pive Toivonen, Linda Mattila, Johanna Sarparanta, Turun Tuulenpesä, Kuusiston Taidekartano Pop-up-ateljéer, Svanhild Åbonde, Lotta Leka och Marjo Yli-Antola, Teija Puranen, Jarl Hohental, Mikko Fleming, Leena Muuri, Ritva Kovalainen, Johan Vestin, Lenita Söderlund, Tiina Harjola, Rannveig Steinthórsdóttir och
Pekka Pyykönen, Satu Björklöf, Ari Karhu, Barfotastigen, Jan-Erik Andersson och Jan Kenneth Weckman.

I år fick man in 45 ansökningar från Åboland.

Läs också