Hoppa till huvudinnehåll

Snacka Skam på Whatsapp

Sana i första säsongen av Skam.
Sana är huvudperson i den nya säsongen av Skam. Sana i första säsongen av Skam. Bild: NRK Skam (tv-serie),Yle Arenan,iman meskini som sana

Saknar du någon att prata Skam med? Vi på X3M har startat en finlandssvensk grupp på Whatsapp.

På lördag sänder Yle det första avsnittet från den nya säsongen av Skam på Arenan. Gå med i Whatsappgruppen där vi som älskar Skam snackar inför och efter avsnitten.

Mer om gruppen

Gruppens regler är enkla. Håll dig till ämnet (Skam!). Var snäll med resten i gruppen och sprid kärlek. Presentera dig när du går med i gruppen och använd gärna ditt riktiga namn. Admin har rätt att sparka ut folk som inte beter sig. Helt serr!

Spoilervarning

Gruppen kommer så klart att vara full med spoilers som avslöjar handlingen, så fort medlemmarna har sett ett avsnitt. Om du är orolig för att få reda på vad som händer kan du stänga av aviseringarna från gruppen under en tid. Tryck på gruppens namn för att få fram inställningarna och ställ sedan in en "tyst period".

Nyligen publicerat - X3M