Hoppa till huvudinnehåll

Snacka Skam på Whatsapp

Sana i första säsongen av Skam.
Sana är huvudperson i den nya säsongen av Skam. Sana i första säsongen av Skam. Bild: NRK avsnitt 3,iman meskini som sana,Skam (tv-serie),säsong 1,Yle Arenan

Saknar du någon att prata Skam med? Vi på X3M har startat en finlandssvensk grupp på Whatsapp.

På lördag sänder Yle det första avsnittet från den nya säsongen av Skam på Arenan. Gå med i Whatsappgruppen där vi som älskar Skam snackar inför och efter avsnitten.

Mer om gruppen

Gruppens regler är enkla. Håll dig till ämnet (Skam!). Var snäll med resten i gruppen och sprid kärlek. Presentera dig när du går med i gruppen och använd gärna ditt riktiga namn. Admin har rätt att sparka ut folk som inte beter sig. Helt serr!

Spoilervarning

Gruppen kommer så klart att vara full med spoilers som avslöjar handlingen, så fort medlemmarna har sett ett avsnitt. Om du är orolig för att få reda på vad som händer kan du stänga av aviseringarna från gruppen under en tid. Tryck på gruppens namn för att få fram inställningarna och ställ sedan in en "tyst period".

 • vatten fungerar inte

  Vattenavbrott i Sibbo på onsdag kväll

  Vattnet i Lönnbacka stängs av klockan 20.

  Invånarna i delar av Sibbo får klara sig utan vatten på onsdag kväll (26.4). Avbrottet varar i ett par timmar.

 • Sångaren Nina Persson uppträder på en lilafärgad scen på Rusrock.

  The Cardigans och Liam Gallagher till Åbo

  Uppträder i samband med Tall Ships Races i juli.

  Brittiska Liam Gallagher, frontfigur och sångare i Oasis samt svenska The Cardigans uppträder i Åbo den 21 juli. Konserterna är en del av den två dagar långa festivalen The Tall Ships Races Music Festival som går av stapeln i slottsparken invid Åbo slott.

Nyligen publicerat - X3M

 • Karta över Svenskfinland är Stafetten 100 löpes.

  Följ med Finland 100-stafetten

  Stafettkarnevalen föregås av en stafett genom hela Finland.

  Inte sedan de Olympiska spelen 1952 har en stafettpinne förts fram genom hela Finland. Nu har vi chansen att tillsammans återuppleva denna bedrift. Över 100 skolor deltar i denna stafett. Stafettpinnen kommer föras genom landet av över 2 000 elever.

 • Jan-Erik Eklöf på Stafettkarnevalen 2016.

  900 kilometer genom Svenskfinland

  Stafettkarnevalen ordnar en stafett genom Svenskfinland.

  Som en del av projektet Finland 100 år, arrangeras en skolstafett genom Svenskfinland. Stafetten sänds direkt på Yle Arenan och avslutas med att det sista laget springer in på Stafettkarneval den 19. maj.