Hoppa till huvudinnehåll

Rösta på Naturväktarnas vårbild 2017

Tussilago vid stranden med texten "Årets vårbild?"
Tussilago vid stranden med texten "Årets vårbild?" Bild: Frida Lönnros naturväktarnas vårbild 2017

Naturväktarnas Facebookgrupp har samlat 3300 naturintresserade (18.4.2017) som delar med sig av upplevelser, frågor och framförallt bilder. Nu är det dags för oss att välja en ny omslagsbild för gruppen. För vi skall väl tro på att våren kommer ordentligt trots att starten har varit trög.

Två av gruppens medlemmar Sam Fröjdö och Ulla Westerlund föreslog att vi skulle ordna en lekfull bildutmaning under påskhelgen. Vi fick in ett 20-tal bilder och gjorde ett urval på 15 bilder som du nu kan rösta på. Vi beslöt att alla deltar med en bild, valde endast bilder av vild natur och gallrade bort bilder som inte var liggande. Slutresultatet ser du här.

Nu är det bara för dig att avgöra vilken bild som skall få äran att fungera som vår omslagsbild. Du kan rösta på hur många bilder som helst t.o.m. fredag 21.4. kl 12.00. Priset är ära och berömmelse och en pallplats på Naturväktarsidan.

Obs! Alla bilder kommer att beskäras så att dom passar som omslagsbild.

Rösta på Naturväktarnas vårbild 2017

Kommentarer

Läs också

Natur

Nyligen publicerat - Natur