Hoppa till huvudinnehåll

Ramos slår tillbaka mot Pique: ”Borde kolla PSG-matchen i repris”

Ramos drar i Piques tröja.
Sergio Ramos (t.v.) och Gerard Pique – vänner i landslaget, ovänner i klubblagen. Ramos drar i Piques tröja. Bild: All Over Press Sergio Ramos,Gerard Piqué

Barcelona-profilen Gerard Pique, som kritiserade domarinsatsen i Real Madrids seger över Bayern München, har ett kort minne. Det menar Real Madrids Sergio Ramos.

Många fotbollsprofiler såg rött efter de många domarmissarna i semifinalmötet i Champions League. Gerard Pique hörde till kritikerna och twittrade ut tre punkter efter Ronaldos offsidemål i förlängningen.

Hoppa över Twitterpostning

Real Madrid-kaptenen Sergio Ramos fick höra om Piques tweet efter matchen och gav genast svar på tal.

– Han borde kolla matchen mot PSG i repris och se om han tycker det samma om domarna. Låt oss vänta och se vad som händer i returen mot Juventus, sade Ramos bland annat enligt Marca.

Barcelona har ett berg att bestiga om laget ska vända 0–3 mot Juventus på onsdag.

Kontroversiella beslut till Barcelonas fördel

Barcelona mötte PSG i åttondelsfinal och vände 0–4 till 6–5 i ett oförglömligt returmöte. Många menade att domarna spelade en viktig roll i Barcelonas vändning.

PSG:s Angel di Maria tacklades ner av Javier Mascherano i straffområdet i matchen men domaren valde att inte agera. Senare, i den 90:e minuten, föll Barcelonas Luis Suarez lätt och domaren pekade på straffpunkten.

Barcelona satte straffen och Sergi Roberto avgjorde fyra minuter senare.

  • Detta handlar de omdiskuterade underrättelselagarna om

    I bästa fall hoppas man kunna förhindra terrordåd.

    Ledande politiker kräver att grundlagen ändras så att man kan förnya lagstiftningen om civil och militär underrättelse. De vill ge skyddspolisen och försvarsmakten bättre möjligheter att identifiera möjliga faror för nationens och medborgarnas säkerhet.

  • Polischef: Det finns ingen orsak till oro

    Finland och de nordiska länderna är fortfarande säkra.

    Terrorhotet finns i hela landet. Inte bara i huvudstadsregionen. Det kan hända när som helst, var som helst men hotnivån är ändå inte hög i Österbotten, säger Risto Lammi, polischef vid Österbottens polisinrättning.

Läs också

Nyligen publicerat - Sport