Hoppa till huvudinnehåll

Ramos slår tillbaka mot Pique: ”Borde kolla PSG-matchen i repris”

Ramos drar i Piques tröja.
Sergio Ramos (t.v.) och Gerard Pique – vänner i landslaget, ovänner i klubblagen. Ramos drar i Piques tröja. Bild: All Over Press Gerard Piqué,Sergio Ramos

Barcelona-profilen Gerard Pique, som kritiserade domarinsatsen i Real Madrids seger över Bayern München, har ett kort minne. Det menar Real Madrids Sergio Ramos.

Många fotbollsprofiler såg rött efter de många domarmissarna i semifinalmötet i Champions League. Gerard Pique hörde till kritikerna och twittrade ut tre punkter efter Ronaldos offsidemål i förlängningen.

Hoppa över Twitterpostning

Real Madrid-kaptenen Sergio Ramos fick höra om Piques tweet efter matchen och gav genast svar på tal.

– Han borde kolla matchen mot PSG i repris och se om han tycker det samma om domarna. Låt oss vänta och se vad som händer i returen mot Juventus, sade Ramos bland annat enligt Marca.

Barcelona har ett berg att bestiga om laget ska vända 0–3 mot Juventus på onsdag.

Kontroversiella beslut till Barcelonas fördel

Barcelona mötte PSG i åttondelsfinal och vände 0–4 till 6–5 i ett oförglömligt returmöte. Många menade att domarna spelade en viktig roll i Barcelonas vändning.

PSG:s Angel di Maria tacklades ner av Javier Mascherano i straffområdet i matchen men domaren valde att inte agera. Senare, i den 90:e minuten, föll Barcelonas Luis Suarez lätt och domaren pekade på straffpunkten.

Barcelona satte straffen och Sergi Roberto avgjorde fyra minuter senare.

Läs också

 • Blått isfritt hav, snäklädda fjäll som lyses upp av solen.

  Kampen om det svarta guldet i Arktis

  Norge för den mest expansiva oljepolitiken på decennier.

  Samtidigt som klimatuppvärmningen i Arktis uppmärksammas mer än någonsin för Norge den mest expansiva oljepolitiken på flera decennier. När Finland tar över ordförandeskapet i Arktiska rådet i maj är de arktiska framtidsfrågorna mer akuta än någonsin.

 • Ett porträtt av Donald Trump på hans installationsceremoni.

  Trumps 100 dagar – en cirkus som förändrade världen

  Förvirringen i USA och världen är stor.

  Donald Trumps hundra första dagar vid makten har varit en cirkus utan like. Gång på gång har han stångat pannan blodig då han inte har fått igenom den politik som han har önskat. På en del punkter har han i all fall lyckats. Vi har frågat experter och politiker i Finland om hur de ser på Trumps första tid som president.

Nyligen publicerat - Sport