Hoppa till huvudinnehåll

Sky Sports: Ibrahimovic borta resten av säsongen

Zlatan Ibrahimovic skadade sig illa i slutskedet av matchen mot Anderlecht.
Zlatan Ibrahimovic skadade sig mot Anderlecht. Zlatan Ibrahimovic skadade sig illa i slutskedet av matchen mot Anderlecht. Bild: All Over Press Zlatan Ibrahimović

Enligt Sky Sports kommer Zlatan Ibrahimovic inte att spela fler matcher den här säsongen. Svensken åkte på en knäskada mot Anderlecht på torsdagen.

Det var i slutet av matchen mot Anderlecht i Europa League som Zlatan Ibrahimovic landade illa efter en duell. Han tog sig för höger knä och fick ledas av planen.

Manchester Uniteds tränare José Mourinho var inte optimistisk efter matchen och nu rapporterar Sky Sports att svensken fått ett dystert besked. Knäskadan ska vara så pass allvarlig att han kommer att missa resten av säsongen.

Klubben har ännu inte gått ut med några detaljer kring skadan.

Ibrahimovic har haft en bra säsong i United och gjort 17 mål på 28 matcher i Premier League.

Läs också

 • Blått isfritt hav, snäklädda fjäll som lyses upp av solen.

  Kampen om det svarta guldet i Arktis

  Norge för den mest expansiva oljepolitiken på decennier.

  Samtidigt som klimatuppvärmningen i Arktis uppmärksammas mer än någonsin för Norge den mest expansiva oljepolitiken på flera decennier. När Finland tar över ordförandeskapet i Arktiska rådet i maj är de arktiska framtidsfrågorna mer akuta än någonsin.

 • Ett porträtt av Donald Trump på hans installationsceremoni.

  Trumps 100 dagar – en cirkus som förändrade världen

  Förvirringen i USA och världen är stor.

  Donald Trumps hundra första dagar vid makten har varit en cirkus utan like. Gång på gång har han stångat pannan blodig då han inte har fått igenom den politik som han har önskat. På en del punkter har han i all fall lyckats. Vi har frågat experter och politiker i Finland om hur de ser på Trumps första tid som president.

Nyligen publicerat - Sport