Hoppa till huvudinnehåll

USA på väg att få jätteförstärkning – Kane intresserad av VM

Patrick Kane skjuter.
Patrick Kane gjorde 89 poäng i grundserien. Patrick Kane skjuter. Bild: All Over Press ishockey,NHL,Chicago Blackhawks,Patrick Kane

Stanley Cup-slutspelet tog slut redan i den första omgången för Chicago Blackhawks. Det är goda nyheter för USA:s VM-lag. Enligt journalisten John Shannon på Sportsnet är Patrick Kane intresserad av att spela i VM.

15 NHL-spelare har redan tackat ja till spel i VM för USA:s landslag. Det senaste tillskottet var Buffalos stortalang Jack Eichel.

Nu kan laget förstärkas ytterligare. Chicago Blackhawks är utslaget ur slutspelet i NHL och enligt journalisten John Shannon som jobbar på Sportsnet är Patrick Kane intresserad av att spela i VM.

Shannon skriver på Twitter att Kane ganska så snart väntas meddela att han kommer att spela i VM.

Hoppa över Twitterpostning

Patrick Kane gjorde 89 poäng på 82 matcher i grundserien den här säsongen och slutade trea i poängligan. Kane har representerat USA en gång på VM-nivå. Det var i Kanada år 2008 då laget förlorade kvartsfinalen mot Finland.

Läs också

 • Stefan Löfven avgår inte

  Två ministrar lämnar regeringen efter it-skandalen.

  Sveriges statsminister Stefan Löfven meddelade vid en presskonferens på torsdagen att han inte tänker avgå. Däremot lämnar två ministrar regeringen till följd av it-skandalen.

 • Röda kvinnor höjer sina röster

  Sommarteater kan föra fram både arbetarkamp och feminism.

  Med pjäserna om lumpänglarna vid Oravais fabrik har Annika Åman låtit feminism och arbetarkamp ta plats på sommarteaterscenen. De fabriksarbetande kvinnorna från 1900-talets första hälft har mycket att säga också dagens jämställdshetsarbete.

 • Lina Teir: We see you

  Lina Teir startade "we see you"-kampanjen i augusti 2016.

  Dagens sommarpratare Lina Teir startade "We see you"-kampanjen i augusti 2016. En sång, en demonstration och ett fotografi blev en hel kampanj i protest mot regeringens snäva flyktingpolitik.

Nyligen publicerat - Sport