Hoppa till huvudinnehåll

Johan Glans på Finlandsturné - besöker Vasa nästa vår

Johan Glans sitter i en rund fotölj likt en skurk från en james bond film. han har en vit angorakatt i famnen.
Johan Glans. Johan Glans sitter i en rund fotölj likt en skurk från en james bond film. han har en vit angorakatt i famnen. Bild: Robert Eldrim johan glans

Den svenska komikern Johan Glans kommer till Ritz i Vasa med sin föreställning ”World Tour of the World”.

Komikern Johan Glans tar sin nya föreställning "World Tour of the World" ut på turné. Showen är en uppföljare till de tidigare föreställningarna "World Tour of Skåne" och "World Tour of Skandinavien".

Det handlar om en föreställning med helt nyskrivet material.

– Det är nästan fyra år sen jag var ute på turné sist och jag längtar verkligen efter att åka runt igen. Jag har så mycket jag vill prata om och det är så roligt att möta publiken. Sedan förra turnén har jag varit med i flera tv-serier och spelat musikal och så, men standup är min första och största kärlek, sade Johan Glans i ett pressmeddelande.

Föreställningen hade premiär i Sverige i november och nästa vår når den Svenskfinland, men biljettern släpps redan nu.

– Det har varit helt makalöst roligt och det kommer ta lång tid att smälta alla intryck. Tiden har gått så fort. Det är svårt att sluta riktigt än, så jag vill göra en liten, allra sista sväng till, säger Glans.

Under Finlandsturnén besöker Glans Savoyteatern i Helsingfors den 11 april, Åbo Svenska teater den 12 april, Alandica i Mariehamn den 13 april och Ritz i Vasa den 14 april nästa år.

Johan Glans har arbetat som stand up-komiker i över 20 år och är idag en av Sveriges populäraste komiker. Han har bland annat utsetts till årets manliga komiker två gånger.

Läs också

Nyligen publicerat - Österbotten