Hoppa till huvudinnehåll

Störningar i radiosändningen i Västnyland

Två män i arbetskläder och hjälm klättrar upp i en mast.
Digita gör underhållsarbeten på masten i Fiskars. Två män i arbetskläder och hjälm klättrar upp i en mast. Bild: Digita radiomast

Under morgonen har det varit störningar i Yle Vegas radiosändningar i Hangö. Digita försöker rätta till problemen och meddelar att reparationsarbetena borde vara undanstökade 8.30.

Dessutom håller Digita på med underhållsarbete av masten i Fiskars. Underhållsarbetena kan tillfälligt orsaka störningar i Yle Vegas sändning fram till den 26 maj.

 • Systrarna Åman i Kaain är tillbaka med ny skiva

  Utmanar Vegatoppen med nya låten Card house.

  Kaain består av systrarna Annika och Julia Åman från Vasa. Gruppen bildades 2016 och nu är gruppens första EP-skiva klar. De utmanar Vegatoppen med ny låt.

 • Indiebandet Timshel släpper sin sista låt

  Låten Natalie utmanar Vegatoppen innan bandet lägger ner.

  Efter åtta år som band släpper de finlandssvenska indiepopparna Timshel sin sista singel innan de går i graven. Låten är inspirerad av Natalie Portman och Tom Petty och handlar om en filmisk dröm som kolliderar med verkligheten.

 • Holland: Utrecht-skytten åtalas för terrorism

  Gärningsmannen tros ha agerat på egen hand.

  Dödsskjutningen av tre människor på en spårvagn i Utrecht i måndags utreds som terrorism. Den misstänkte gärningsmannen ska förklaras häktad på fredag.

Läs också

Nyligen publicerat - Västnyland