Hoppa till huvudinnehåll

Mourinho vill att Ibrahimovic ska få lyfta bucklan i Stockholm och klubben erbjuder rehabiliteringsmöjlighet i Manchester

Zlatan Ibrahimovic ryggtavla.
Zlatan Ibrahimovic håller på att inleda rehabiliteringen. Zlatan Ibrahimovic ryggtavla. Bild: All Over Press Zlatan Ibrahimović,Manchester United FC

Zlatan Ibrahimovic har opererat sitt knä i Pittsburgh i USA. Klappat, klart och starkare, skrev stjärnan på Instagram. Samtidigt visar klubben sitt stöd i anfallsspelarens kamp tillbaka till fotbollen.

– Klappat, klart och starkare. Tack än en gång för ert stöd. Tillsammans kommer vi snart att få njuta av mitt spel, skrev fotbollsspelaren på Instagram.

Öppna Instagram-inlägget

Ibrahimovic Manchester United möter på torsdagen Celta Vigo i den ena semifinalens första match. Matchparets vinnare får spela Europa League-final i Stockholm och Manchester Uniteds chefstränare hoppas att Ibrahimovic då ska få ta emot bucklan.

– Jag hoppas att vi tar oss till final och jag hoppas att han tar sig till sin stadion. Jag hoppas att han kan ta emot bucklan tillsammans med kaptenen, sade Mourinho enligt Manchester Evening News.

Final i Stockholm

Den brittiska tidningen Daily Mail skriver att den 35-årige svensken kommer att få rehabilitera sin knäskada på Manchester Uniteds träningsanläggningar, trots att spelarkontraktet går ut den 30 juni och han inte förväntas kunna spela det här året.

Ajax och Lyon drabbar samman i den första semifinalen ikväll. Returerna spelas den 11 maj och de två semifinalvinnarna drabbar samman i Europa League-finalen i Stockholm den 24 maj.

I Celta Vigo spelar stockholmaren John Guidetti.