Hoppa till huvudinnehåll

Önska en improviserad ESC-låt i Vega kväll

Improvisationsteatergruppen Stjärnfall
Improteaterns Stjärnfall Improvisationsteatergruppen Stjärnfall Bild: Ingemar Raukola improteater stjärnfall

En vecka innan ESC 2017 kör igång i Kiev laddar improvisationsgruppen Stjärnfall upp med Improvision Song Contest 2017. I dag får Vegas lyssnare provsmaka på det hela genom att föreslå låttitlar och länder för nya improviserade ESC-låtar.

Nya låtar låtar föds alltså i kväll utgående från Vegalyssnarnas önskemål. Skriv i kommentarsfältet vad du vill höra och knäpp på radion kl 17.30 så får vi se vad det blir!

På fredag kväll blir det sedan årets mest hisnande schlagertävling – Improvision Song Contest 2017 - på Nordhuset i Helsingfors. De ställer då till med sin bejublade show av glitter, glamour, galenskap och musik från hela världen och för alla åldrar.

Vem vinner årets schlagergala? Blir det en rock-opera från Moldavien? En tango från Island? En mazurka från Malta?
Där kan du du vara med och välja låtarna och rösta fram din favorit i Improvisionen 2017!

På scenen i Nordhuset är Johanna af Schultén, Åsa Nybo, Max Bremer, Anja Bargum, Paul Holländer, Niklas Häggblom, Christoffer Strandberg, Valo Sauri, Elisabeth Öhman, Sam Huber (music), Douglas Pashley (piano).

Improvision song contest 2017

Läs också

Nyligen publicerat - Vega