Hoppa till huvudinnehåll

Livechatt: Eurovision semifinal 1

Robin Bengtsson framför sitt nummer på Eurovisionsscenen.
Sveriges Robin Bengtsson är först ut i den första semifinalen. Robin Bengtsson framför sitt nummer på Eurovisionsscenen. Bild: EBU / Andreas Putting Eurovision Song Contest 2017,Eurovision Song Contest,Robin Bengtsson,eurovision 2017

De Eurovisa bevakar Eurovisionens första semifinal från Kiev.

Eurovisionsreporter Hanna Othman håller i trådarna. Yles svenska kommentatorer Eva Frantz och Johan Lindroos är på plats i Kiev i Ukraina och svarar på frågor samt kommer med information från ort och ställe precis innan sändningen och en stund efteråt.

Chatten håller på ännu en stund efter att sändningen tar slut på Yle TV1 och Yle Arenan, sändningen beräknas ta slut ungefär vid midnatt.

Läs också

Eurovision

Nyligen publicerat - Eurovision