Hoppa till huvudinnehåll

Livechatt: Eurovision semifinal 2

Österrikes sångare Nathan Trent på Eurovisionsscenen.
Österrikes sångare Nathan Trent har en måne med sig på scenen. Österrikes sångare Nathan Trent på Eurovisionsscenen. Bild: EBU / Andreas Putting Nathan Trent,Eurovision Song Contest,Eurovision Song Contest 2017,eurovision 2017

De Eurovisa bevakar Eurovisionens andra semifinal från Kiev 2017.

Eurovisionsreporter Hanna Othman håller i trådarna på chatten. Yles svenska kommentatorer Eva Frantz och Johan Lindroos är på plats i Kiev i Ukraina och svarar på frågor samt kommer med information från ort och ställe precis innan sändningen och en stund efteråt.

Chatten håller på ännu en stund efter att sändningen tar slut på Yle TV2, Yle Vega och Yle Arenan, sändningen beräknas ta slut ungefär vid midnatt.

Läs också

Nyligen publicerat - Eurovision