Hoppa till huvudinnehåll

Terry fick äran att inleda målfyrverkeriet på Stamford Bridge – och kunde inte hålla tillbaka tårarna

John Terry firar sitt mål med tårar i ögonen.
Det var en emotionell match för trotjänaren John Terry. John Terry firar sitt mål med tårar i ögonen. Bild: Facundo Arrizabalaga / EPA / All Over Press John Terry

John Terry fick starta för den första gången sedan september då de redan klara Premier League-mästarna i Chelsea tog sig an Watford. Då sätter kaptenen sitt första mål för säsongen.

Det var redan i april som Terry meddelade att hans tid i Chelsea är över. Mittbacken har aldrig representerat något annat lag och är älskad av fansen.

På måndagskvällen ställdes Londonklubben mot Watford, och klubblegendaren fick äran att stå på plan från start – och tackade för förtroendet med en fullträff i den 22:a minuten.

Då klarade Terry inte av att hålla tillbaka tårarna och hans fru och dotter på läktaren var också till synes rörda av fullträffen.

– Det var fantastiskt kul att få chansen från start igen och självklart väldigt känslosamt. Men det blir ännu värre på söndag, då kommer tårarna spruta, säger Terry efter matchen.

Premier League avrundas på söndag och Chelsea står då värd för Sunderland. Matchen blir Terrys sista i Chelsea.

Resten av drabbningen mot Watford blev ändå ett riktigt målkalas. Efter 90 minuter stod det 4-3 till Chelsea, som avgjorde matchen först i den 88:e spelminuten.