Hoppa till huvudinnehåll

Zlatans skämtsamma svar om skadan: ”Ge mig några veckor”

Zlatan Ibrahimovic med EL-bucklan
Zlatan Ibrahimovic har nu vunnit 33 titlar. Zlatan Ibrahimovic med EL-bucklan Bild: Copyright Rex Features Ltd 2012/All Over Press fotboll,Zlatan Ibrahimović,zlatan

Zlatan Ibrahimovic är långtidsskadad och kunde inte spela finalen i Europa League i Stockholm. När svensken kan vara tillbaka på planen är oklart. Sakta men säkert kommer vi, sa han efter finalsegern mot Ajax.

Zlatan Ibrahimovics säsong tog slut för ungefär en månad sedan då åkte på en allvarlig knäskada i kvartsfinalen mot Anderlecht.

I början av maj opererades han i USA och sedan dess har han rehabiliterat sitt skadade knä i Manchester. När han kan vara tillbaka på planen är oklart men i samband med finalen i Stockholm bjöd han på ett skämtsamt svar.

– Det känns bra, jag har börjat min rehab sedan dag ett efter operationen. Sakta men säkert kommer vi, ge mig några veckor, sa han med ett stort leende till Kanal 9 enligt Fotbollskanalen.

Ibrahimovic gjorde fem mål för United i Europa League den här säsongen. När slutsignalen ljöd hoppade svensken omkring på planen på ett ben och firade segern med sina lagkamrater.

– Det känns bra fast man inte kunde medverka på planen. Det var detta vi ville från början och det var det här vi kämpade för, sa han.

Ibrahimovic på planen med medaljen runt halsen
Zlatan kastade kryckorna och firade med laget Ibrahimovic på planen med medaljen runt halsen Bild: (c) Pelle T Nilsson/Stella Pictures/All Over Press fotboll,Zlatan Ibrahimović,zlatan

Läs också