Hoppa till huvudinnehåll

Nya beskedet: "Zlatan vill stanna i United"

Zlatan Ibrahimovic.
När klarnar Zlatan Ibrahimovics framtid? Zlatan Ibrahimovic. Bild: Patrik C Osterberg/IBL/IBL Zlatan Ibrahimović

Zlatan Ibrahimovics framtid är oklar. Nu kommer agenten Mino Raiola med nästa kommentar om stjärnans karriär. ”Han vill stanna kvar i England.”

– Han har fått många erbjudanden, men han kommer stanna i Europa till hundra procent.

Det sa Zlatan Ibrahimovics agent Mino Raiola under veckoslutet.

Ibrahimovic skadade sitt knä illa under en Europa League-match i vår och har en lång rehabilitering att ta sig igenom just nu. Trots sin starka säsong i Manchester United är det långt ifrån klart att det blir en fortsättning i storklubben.

"Har många erbjudanden"

Det finns en option i svenskens avtal med United, men den är inte aktiverad. Ett par dagar efter sitt förra uttalande säger Raiola så här i en intervju med Talksport om trettiofemåringens vilja att stanna i United.

– Ja, han vill stanna i England, han vill spela på den högsta nivån och om han tycker att han kan vara nyttig för Manchester United, så varför inte?

”Ibra” satte avtryck i United under sin första säsong i klubben. Han gjorde tjugoåtta mål på fyrtiosex matcher, men trots det är mycket öppet.

– Vi har många erbjudanden och idéer och vi måste utvärdera dem. Han har haft det fantastiskt bra i United och nu får vi se hur framtiden blir, säger Raiola.