Hoppa till huvudinnehåll

Efter utskåpningen – SJK ber om ursäkt: "Förstår besvikelsen"

Akseli Pelvas jagar Mehmet Hetemaj i den inhemska fotbollsligan 2017.
Mehmet Hetemaj (höger) bad om ursäkt å lagets vägnar för den pinsamma förlusten mot HJK. Akseli Pelvas jagar Mehmet Hetemaj i den inhemska fotbollsligan 2017. Bild: Matti Raivio/All Over Press Akseli Pelvas,Mehmet Hetemaj,HJK Helsingfors,Seinäjoen Jalkapallokerho

På lördag har SJK sin första chans att tvätta bort smutsen från ansiktet efter den förnedrande 0–6-förlusten mot HJK. Då ställs SJK mot FC Inter.

Förlusten mot HJK igår var alla tiders bottennapp för SJK i fotbollsligan, som nu helt enkelt får ladda om. Mittfältaren Mehmet Hetemaj understryker vikten av att blicka framåt.

– Nu är det tufft läge för laget och för klubben. Nu om någonsin behöver vi en ljudlig hemmapublik. Vi har alltid fått extra krafter och energi av publikens hejande, säjer Hetemaj enligt klubbens webbplats.

Mittfältaren passar på att å sitt lags vägnar be om ursäkt efter förnedringen.

– Vi förstår besvikelsen och vi vill be om ursäkt för vår prestation. Nu är det dags för spelarna att lyfta till en ny nivå och tvätta vårt ansikte och ge glada miner åt våra supportrar, betonar Hetemaj.

SJK möter FC Inter kl 18 på lördag.

Läs också

Nyligen publicerat - Sport