Hoppa till huvudinnehåll

FC HIK B17 krossade FC Wild

Pojke klädd i gul t-skjorta och blåa shorts och strumpor sparkar fotboll med vänstra benet högt i luften.
På bilden Hannes som hoppar och Lucas i bakgrunden. Pojke klädd i gul t-skjorta och blåa shorts och strumpor sparkar fotboll med vänstra benet högt i luften. Bild: Maria Nyström Lopez Västnyland,fotboll,Juniorfotboll,fc hik

FC HIK B17 mötte FC WILD 31.5 i Hangö, i en match där Hicken helt körde över Veikkolalaget med 15-1(8-0).

Endast 10 minuter spelat och ledning med mål av Miska och Oliver,första målet på passning av Oliver. Därefter jobbade Jeff upp bollen på yttern och perfekt inlägg till Oliver och 3-0.

Miska fortsatte med att själv jobba bollen till sig och mål.Därefter passning till Lucas och 5-0. Målkalaset fortsatte för Hicken, medan Wild hade svårt att få ett enda anfall till stånd, om de slapp ända till backlinjen Toma, Marco, Edvin så stannade det där.

6-0 kom då Toma dribblade sig igenom hela plan och mål var belöningen. Sedan blev Lucas fälld inom målområdet med straff som följd och den satte Rasmus Rantanen säkert in.Före pausvilan passade Miska ännu till Lucas vid målet som sköt bollen in och 8-0.

Målkalaset fortsatte

Andra halvleken var en repris av första,målkalaset fortsatte för oss, Lucas och Oliver på assist av Miska o Lucas. FC Wild kunde kvittera med ett mål som Hickens spelare snopet gled med bollen in i eget mål.

Sista 5 målen gjordes av Oliver,Miska,Miska Oliver och Miska och slutsiffran 15-1.

Ingen höjdare till match precis,såna här matcher ger inget åt nåndera lagen. Hicken har 3 matcher kvar av vårsäsongen, 2 borta o sista hemma.

Laguppställningen
Rasmus Söderlund MV
Jeff Sjöberg (0+1)
Miska Henriksson (5+3)
Jesper Kinnunen
Toma Saw Tor Ma (1+0)
Eero Ylimys
Rasmus Rantanen (1+0)
Oliver Nordlund (5+2)
Edvin Knichter
Daniel Michaeli
Marco Lopez
Hannes Gustafsson (0+1)
Lucas Hellström (3+0)

Text: Anja Henriksson

Mitt Yle