Hoppa till huvudinnehåll

Odla själv så vet du vad du äter

Odling i traktordäck vid växthuset.
Odlingslådor, varmbädd, trädgårdsland - det finns många sätt att odla grönsaker. Odling i traktordäck vid växthuset. Bild: Yle/Strömsö Strömsö (tv-program),trädgårdsskötsel (arbete),trädgårdsodling,däck (fordon),potagere

Att odla sin egen mat är snällt för såväl plånbok som miljö. Dessutom vet man precis vad det är man stoppar i sig då man följt hela processen. Här har vi samlat idéer för dig som är intresserad av att odla grönsaker och rotfrukter.

Vill du ha mera inspiration för trädgården? Kom till Trädgårdskvällen på Strömsö den 8.6.2017. Där kan du fråga våra kunniga experter om allt som har med trädgård och odling att göra. Sälja, köpa och byta plantor på vårt plantloppis och ta en titt på hur Strömsö ser ut i verkligheten.

En grafisk blomkrans med texten Trädgårdskväll på Strömsö.
En grafisk blomkrans med texten Trädgårdskväll på Strömsö. Bild: Yle/Strömsö Grafik,logga

Strömsö

Bilder på Instagram

Vi i rutan

Nyligen publicerat - Strömsö