Hoppa till huvudinnehåll

Kända profiler på djupet

Min sanning är tillbaka med nya avsnitt. Anna Hedenmo intervjuas svenska och utländska profiler från politik, näringsliv och kultur.

I en djupgående intervju möter vi denna gång Henning Mankell, Desmond Tutu, Sven Wollter, Lars Lerin, Gunilla Bergström, Amelia Adamo, Eva Dahlgren, Horace Engdahl, Magnus Uggla & Kjell Albin Abrahamson.

I det första avsnittet möter vi Henning Mankell, en av världens mest lästa deckarförfattare. Det blir ett öppet och ärligt samtal om skrivandet, förmögenheten och det politiska engagemanget.

För första gången berättar också Mankell i tv om sin kamp mot cancern, något som han i början trodde bara var nackspärr.

Han berättar också om sin roll som far och hur det var att själv växa upp utan mamma.

De tio avsnitten som visas sommaren 2017 på Yle Fem och Arenan är ett urval ur tre säsongen sända i SVT hösten 2014, vintern 2015 & vintern 2016.


Orginaltitel: Min sanning
10 avsnitt
30 dagar på Arenan

Produktion: SVT / Nordvision

Läs också

  • Föredragsmaraton – 24 timmar live om Finland

    Kom med och upplev Föredragsmaraton!

    Den 8–9 september händer något som aldrig hänt förut: över 60 forskare och experter samlas på Svenska Teatern i Helsingfors för att ge inspirerande kortföredrag om Finland – i hela 24 timmar. Föredragen handlar om allt från babylådan, Mannerheim och mode till torkskåp, krig, slang och snus.

  • Yrsa Grüne: Nyfikenheten har drivit mig

    "Det har alltid varit orden som har varit viktiga."

    Från beatlemania till Belgrad, från Brasilien till Banda Aceh. Utrikesjournalisten och ledarskribenten Yrsa Grüne tar oss i sitt sommarprat på en resa genom såväl arbetslivet som det personliga.