Hoppa till huvudinnehåll

Redknapp vill se Terry i Birmingham: ”En fantastisk kapten”

John Terry firar sitt mål med tårar i ögonen.
John Terry har gjort en lång karriär i Chelsea. John Terry firar sitt mål med tårar i ögonen. Bild: Facundo Arrizabalaga / EPA / All Over Press John Terry

Championship-laget Birmingham City har erbjudit backen John Terry ett kontrakt. Nu är det upp till John, säger klubbens tränare Harry Redknapp.

John Terrys långa sejour i Chelsea tog slut efter den gångna säsongen. Terry spelade för klubben i 22 år och var med om att vinna titlar både i Premier League och ute i Europa.

36-åringen har tidigare sagt att han tänker fortsätta spela fotboll och nu har han fått ett kontraktserbjudande av Birmingham City som spelar i The Championship.

– Han är en fantastisk kapten och en god ledare. Vi har erbjudit honom ett kontrakt och gjort det bästa vi kan. Nu är det upp till John och vi skulle gärna se honom i Birmingham, säger tränaren Harry Redknapp enligt nyhetsbyrån AFP.

Bournemouth och Aston Villa har också uppgetts vara på jakt efter Terrys underskrift.

Harry Redknapp tog över som tränare för Birmingham i april då han ersatte Gianfranco Zola. I maj skrev han på för nästa säsong med klubben.