Hoppa till huvudinnehåll

Seger i gräspremiären: Kontinen vidare i London

Henri Kontinen slår bollen
Henri Kontinen inledde grässäsongen med seger. Henri Kontinen slår bollen Bild: Copyright Rex Features Ltd 2012/All Over Press tennis,Henri Kontinen,Kontinen,sport

Henri Kontinen och John Peers är vidare till den andra omgången i ATP-turneringen i London. Kontinen och Peers besegrade det amerikanska paret John Isner och Steve Johnson i två raka set.

Världsettan Henri Kontinen och hans australiska partner John Peers har haft det lite motigt efter segern i Australiska öppna i januari. På åtta turneringar har det inte blivit en enda finalplats.

Grussäsongen var heller ingen höjdare. Paret gick förvisso till semifinal i mastersturneringen i Rom men i Franska öppna tog det roliga slut redan i den första omgången.

I dag inledde paret grässäsongen i ATP-turneringen i London och det blev seger mot det amerikanska paret John Isner och Steve Johnson. Amerikanerna bjöd på hårt motstånd trots att Kontinen och Peers vann i två raka set.

Båda seten gick till tiebreak och segersiffrorna skrevs 7–6, 7–6. Matchen pågick i drygt en och en halv timme.

I nästa omgång väntar vinnarna i matchen mellan Kyle Emund/Thanasi Kokkinakis och Rohan Bopanna/Ivan Dodig.

  • Mikael Granlund har hittat formen – effektiv borta mot San Jose

    Minnesota Wilds anfallare noterades för 0+2 mot Sharks.

    Mikael Granlund fick säsongens tolfte och trettonde assist när hans lag Minnesota Wild mötte San Jose Sharks på bortais. Wild ledde med 3–0 men tappade ledningen bara för att vinna på förlängning.

  • Maskinhall brann till grunden i Mjölbolsta

    Skadorna uppgår till tiotusentals euro.

    En ungefär 400 kvadratmeter stor maskinhall brann till grunden natten mot måndagen i Mjölbolsta i Raseborg. Ingen människa skadades i branden men de materiella skadorna uppgår till flera tiotusentals euro.

Läs också

Nyligen publicerat - Sport