Hoppa till huvudinnehåll

Seger i gräspremiären: Kontinen vidare i London

Henri Kontinen slår bollen
Henri Kontinen inledde grässäsongen med seger. Henri Kontinen slår bollen Bild: Copyright Rex Features Ltd 2012/All Over Press tennis,Henri Kontinen,Kontinen,sport

Henri Kontinen och John Peers är vidare till den andra omgången i ATP-turneringen i London. Kontinen och Peers besegrade det amerikanska paret John Isner och Steve Johnson i två raka set.

Världsettan Henri Kontinen och hans australiska partner John Peers har haft det lite motigt efter segern i Australiska öppna i januari. På åtta turneringar har det inte blivit en enda finalplats.

Grussäsongen var heller ingen höjdare. Paret gick förvisso till semifinal i mastersturneringen i Rom men i Franska öppna tog det roliga slut redan i den första omgången.

I dag inledde paret grässäsongen i ATP-turneringen i London och det blev seger mot det amerikanska paret John Isner och Steve Johnson. Amerikanerna bjöd på hårt motstånd trots att Kontinen och Peers vann i två raka set.

Båda seten gick till tiebreak och segersiffrorna skrevs 7–6, 7–6. Matchen pågick i drygt en och en halv timme.

I nästa omgång väntar vinnarna i matchen mellan Kyle Emund/Thanasi Kokkinakis och Rohan Bopanna/Ivan Dodig.

 • Framtiden oviss för Granlund: ”Jag är inte orolig”

  Kontraktet med Minnesota tar slut den sista juni.

  Mikael Granlunds kontrakt med Minnesota Wild tar slut den sista juni. Finländaren säger sig vara öppen för en fortsättning i klubben och förbereder sig nu för nästa säsong.

 • Båtförare vet ofta inte var de befinner sig

  Kan vara rent av farligt om en nödsituation uppstår.

  Folk som rör sig till havs vet ofta inte sin exakta position och det kan vara besvärligt och till och med farligt om en nödsituation uppstår. Sjöräddare önskar att båtförare var mer förberedda.

 • Ring spelade fram till mål – Schüller bänkad

  New York City FC vann derbyt mot New York Red Bulls.

  Alexander Ring spelade fram till ett mål då hans New York City FC besegrade lokalkonkurrenten New York Red Bulls med 2–0. Rasmus Schüller satt på bänken hela matchen när hans Minnesota kryssade.

Läs också

Nyligen publicerat - Sport