Hoppa till huvudinnehåll

Uppgifter: Ronaldo vill till United – har informerat Zidane att han vill lämna

Cristiano Ronaldo i Portugals tröja.
Var ska Cristiano Ronaldo spela i höst? I nuläget talar en hel del för Manchester United. Cristiano Ronaldo i Portugals tröja. Cristiano Ronaldo,Portugals herrlandslag i fotboll

Flyttryktena kring Cristiano Ronaldo blir allt mer konkreta. Sky Sports skriver att Ronaldo flirtar med Manchster United. Spanska Cope skriver att Ronaldo informerat Real Madrids tränare Zinedine Zidane att han vill lämna.

Det börjar vattnas i munnen för Manchester United-supportrar.

Kvalitetstidningen The Sunday Times skrev på söndag att United bestämt sig för att värva tillbaka den förlorade sonen Cristiano Ronaldo, som är pigg på att lämna Spanien efter skattebrottsåtalet.

Senare på kvällen kom nya uppgifter i sommarens största transfersaga.

Sky Sports: Ronaldo vill till United

Engelska Sky Sports skriver att Ronaldo är intresserad av en flytt till United.

Italienska Sky Sports-journalisten Gianluca Di Marzio skriver att Ronaldo bett agenten Jorge Mendes göra allting för att få flytten att gå igenom.

Cristiano Ronaldo lyfter EM-bucklan, juli 2016.
Ronaldo har åldrats som ett årgångsvin. I fjol lyfte han EM-pokalen. Cristiano Ronaldo lyfter EM-bucklan, juli 2016. Bild: All Over Press Cristiano Ronaldo,Portugals herrlandslag i fotboll,Europamästerskapet i fotboll 2016

Spanska Copes uppgifter stöder ryktena om en flytt. Enligt Cope har Ronaldo informerat Reals tränare Zinedine Zidane om att han vill flytta.

Ronaldo spelade i United åren 2003–2009 och vann flera titlar. Just nu spelar Ronaldo i Portugals lag i Confederations Cup.

Ronaldos nuvarande kontrakt med Real Madrid sträcker sig till sommaren 2021.

 • Tuula Jäppinen - Jokern i stadsdirektörsvalet

  Trots namnstarka konkurrenter tror hon på sina erfarenheter

  Jäppinen är den enda finskspråkiga kandidaten kvar i stadsdirektörsvalet i Lovisa. Trots namnstarka konkurrenter tror hon på sina erfarenheter och kunskaper.

 • Bostad skadades i brand i Åbo

  Ingen kom till skada i branden.

  Räddningverket ryckte ut för att släcka en brand i en mindre bostad på Gamla Tavastlandsvägen i Åbo vid halv tiotiden på söndag kväll.

 • Två miljoner på minus i Karleby

  Resultatrisken fortfarande hög enligt ekonomidirektören.

  Ekonomirapporten för perioden januari till juli i år visar ett underskott på cirka 2,1 miljoner euro i Karleby. I resultatet ingår också Karleby Vatten.

Läs också

Nyligen publicerat - Sport