Hoppa till huvudinnehåll

Försvunnen Karlebybo misstänks gömma sig för sin familj

Den försvunne unge mannen Joakim Mattson
Polisen ber nu Joakim Mattsson att själv ta kontakt med myndigheterna eller sina anhöriga. Den försvunne unge mannen Joakim Mattson joakim mattsson

16-årige Joakim Mattsson från Karleby är fortfarande försvunnen. Polisen har dock stark anledning att tro Mattsson inte är i någon akut livsfara utan att han gömmer sig från sina föräldrar och myndigheterna.

Österbottens polisinrättning har fått in en del tips om var Joakim Mattsson kan befinna sig. Polisen har inte lyckats hitta Mattson med hjälp av tipsen. Det är inte uteslutet att han inte befinner sig på den österbottniska polisens område.

Tack vare tipsen anser polisen att det inte är troligt att han befinner sig i någon livsfara eller något akut hälsotillstånd. Enligt polisen tycks det vara så att han gömmer sig från sina föräldrar och från myndigheterna.

Polisen ber därför Mattsson ta kontakt med myndigheterna eller sina anhöriga.

Mattsson har varit försvunnen sedan den 18 maj, då han lämnade skolan mitt under skoldagen. Den som har uppgifter om Joakim Mattsson kan höra av sig till polisens tipstelefon på telefonummer 0295 440 513.

Läs också

Nyligen publicerat - Österbotten