Hoppa till huvudinnehåll

Två skadades allvarligt i mopedbilsolycka

Panelen är inget att tjoa för. Det finns inte många knappar att hålla reda på. Det är ett minus i betyget. Panelen ska vara full med knappar. Det ska kännas, och se ut som i en cockpit. Det här är ingen cockpit. Mera pussy wipped.
Panelen är inget att tjoa för. Det finns inte många knappar att hålla reda på. Det är ett minus i betyget. Panelen ska vara full med knappar. Det ska kännas, och se ut som i en cockpit. Det här är ingen cockpit. Mera pussy wipped. Bild: Petter Sandelin mopedbil

Tre personer fördes till sjukhus efter att en mopedbil kört av vägen i Björneborg.

Två pojkar och en flicka, alla 15-17 år gamla, skadades då en mopedbil körde av vägen och in i en lyktstolpe i korsningen Isoahteentie-Ahlaistentie. Två av dem skadades allvarlig, en lindrigt. Olyckan inträffade kring 16.30 på lördagen i Björneborg. Alla tre satt inklämda i samma mopedbil trots att den var avsedd för endast två personer.

STT

Läs också

Nyligen publicerat - Åboland