Hoppa till huvudinnehåll

Mourinho öppnar upp för Zlatan i United: ”Varför inte vänta på en så bra spelare”

Zlatan Ibrahimovic och Jose Mourinho i samspråk.
Blir det en säsong till i United för Zlatan Ibrahimovic? Zlatan Ibrahimovic och Jose Mourinho i samspråk. Bild: Copyright Rex Features Ltd 2012/All Over Press fotboll,Zlatan Ibrahimović,José Mourinho,sport

Det kan bli en fortsättning för Zlatan Ibrahimovic i Manchester United. Lagets tränare José Mourinho bekräftar att parterna diskuterar och att klubben är villig att vänta på att anfallarens knäskada ska läka.

Zlatan Ibrahimovic drabbades av en allvarlig knäskada i april och kunde inte slutföra säsongen med Manchester United. Svensken hade ett kontrakt på 1+1 år med United men i juni kom beskedet att han inte finns med i Uniteds trupp för nästa säsong.

Uniteds tränare José Mourinho säger ändå att man diskuterar med svensken och att det finns en möjlighet att han kommer att spela för klubben igen.

– Han vill spela på högsta nivå och han får rehabilitera sig hos oss. Old Trafford och träningsanläggningen Carrington är öppen för honom så att han kan vara en del av oss. Samtidigt ska vi ta ett beslut som alla är nöjda med, säger Mourinho på en presskonferens i Los Angeles.

Kan vara tillbaka i december

Mourinho tror själv att Ibrahimovic kan vara tillbaka på planen i december.

– Varför inte vänta på en så bra spelare som gav oss så mycket. Vi pratar och utbyter idéer, säger han.

Det har varit många rykten kring Ibrahimovic de senaste veckorna. Bland annat uppges han vara nära en flytt till Los Angeles Galaxy.

Ibrahimovic sa själv för några dagar sedan att han snart ska komma med ett stort avslöjande.

Läs också

Nyligen publicerat - Sport