Hoppa till huvudinnehåll

Intresset för Sanchez svalnade – Bayern München nöjda med Rodriguez

Alexis Sanchez, fotbollsspelare
Alexis Sanchez närmaste framtid ser ut att vara i Aresenal. Alexis Sanchez, fotbollsspelare Bild: Copyright Rex Features Ltd 2012/All Over Press fotbollsspelare,alexis sanchez

Flera rykten har kopplat ihop Alexis Sanchez och Bayern München men nu meddelar Bundesligamästaren med Karl-Heinz Rummenigges mun att man i Bayern inte längre är intresserade.

Senaste vecka klarnade det att den tyska toppklubben kommer att få låna James Rodriguez från Real Madrid vilket betyder att Bayern inte längre behöver förstärkning i anfallsändan.

– Vi har i samråd med tränarstaben kommit överens om att vi inte skaffar nya spelare till anfallet, säger Rummenigge i en intervju till tidningen Kicker.

Hoppa över Twitterpostning

Ryktesvis har även Manchester City varit intresserat av Sanchez. 28-åringen Sanchez är alla tiders målspruta i det chilenska fotbollslandslaget och han har ännu ett år kvar på sitt kontrakt med Premier League-klubben Arsenal.

Sanchez har även gett en intervju i The Guardian där han säger att han skulle vilja spela i Champions League men att hans närmaste framtid helt och hållet ligger i Arsenals händer.

  • Kärpät slog Tappara och tog mästerskapet!

    Tappara 0 - Kärpät 1

    Kärpät vann mästerskapet med 4-2 i segrar. Veini Vehviläinen stod som en mur vid målet och blockerade 28 skott och säkerställde därmed segern för Kärpät.

  • Äldre man räddad ur vattnet i Pellinge

    Mannen räddades av en person som befann sig i närheten.

    En person hamnade i vattnet i Pellinge i Borgå. Mannen skulle lägga ut nät och föll i vattnet hundra meter från stranden. En person i närheten lyckades rädda honom och då frivilliga brandkåren hann till platsen höll mannen redan på att byta till torra kläder.

Läs också

Nyligen publicerat - Sport