Hoppa till huvudinnehåll

Intresset för Sanchez svalnade – Bayern München nöjda med Rodriguez

Alexis Sanchez, fotbollsspelare
Alexis Sanchez närmaste framtid ser ut att vara i Aresenal. Alexis Sanchez, fotbollsspelare Bild: Copyright Rex Features Ltd 2012/All Over Press fotbollsspelare,alexis sanchez

Flera rykten har kopplat ihop Alexis Sanchez och Bayern München men nu meddelar Bundesligamästaren med Karl-Heinz Rummenigges mun att man i Bayern inte längre är intresserade.

Senaste vecka klarnade det att den tyska toppklubben kommer att få låna James Rodriguez från Real Madrid vilket betyder att Bayern inte längre behöver förstärkning i anfallsändan.

– Vi har i samråd med tränarstaben kommit överens om att vi inte skaffar nya spelare till anfallet, säger Rummenigge i en intervju till tidningen Kicker.

Hoppa över Twitterpostning

Ryktesvis har även Manchester City varit intresserat av Sanchez. 28-åringen Sanchez är alla tiders målspruta i det chilenska fotbollslandslaget och han har ännu ett år kvar på sitt kontrakt med Premier League-klubben Arsenal.

Sanchez har även gett en intervju i The Guardian där han säger att han skulle vilja spela i Champions League men att hans närmaste framtid helt och hållet ligger i Arsenals händer.

  • Kramkalas när MGP-gänget träffades - de tio dansarna är en viktig del av lördagens final

    120 barn sökte som dansare till låtskrivartävlingen MGP.

    Den största låtskrivartävlingen för barn i Finland, MGP, avgörs på lördag. Där visar inte bara artisterna, utan också dansarna upp sin talang. De 10 dansare som har valts med genom uttagningar uppträder i ett eget dansnummer och som bakgrundsdansare till de tio finalistbidragen. Den direktsända finalen börjar klockan 18 på Yle Fem.

  • Nextjet äger inga plan som kan säljas

    Bolaget har bara leasade plan.

    Flygbolaget Nextjet planerar att sälja två flygplan och genomföra en nyemission av aktier för att få in 70 miljoner kronor och få ekonomin i balans. Enligt svenska Transportstyrelsen äger Nextjet inga plan som kan säljas. Samtliga 15 plan är leasade.

Läs också

Nyligen publicerat - Sport