Hoppa till huvudinnehåll

Intresset för Sanchez svalnade – Bayern München nöjda med Rodriguez

Alexis Sanchez, fotbollsspelare
Alexis Sanchez närmaste framtid ser ut att vara i Aresenal. Alexis Sanchez, fotbollsspelare Bild: Copyright Rex Features Ltd 2012/All Over Press fotbollsspelare,alexis sanchez

Flera rykten har kopplat ihop Alexis Sanchez och Bayern München men nu meddelar Bundesligamästaren med Karl-Heinz Rummenigges mun att man i Bayern inte längre är intresserade.

Senaste vecka klarnade det att den tyska toppklubben kommer att få låna James Rodriguez från Real Madrid vilket betyder att Bayern inte längre behöver förstärkning i anfallsändan.

– Vi har i samråd med tränarstaben kommit överens om att vi inte skaffar nya spelare till anfallet, säger Rummenigge i en intervju till tidningen Kicker.

Hoppa över Twitterpostning

Ryktesvis har även Manchester City varit intresserat av Sanchez. 28-åringen Sanchez är alla tiders målspruta i det chilenska fotbollslandslaget och han har ännu ett år kvar på sitt kontrakt med Premier League-klubben Arsenal.

Sanchez har även gett en intervju i The Guardian där han säger att han skulle vilja spela i Champions League men att hans närmaste framtid helt och hållet ligger i Arsenals händer.

Läs också

Nyligen publicerat - Sport