Hoppa till huvudinnehåll

Bytesbörsen 18 juli

Resårsäng med kuddar.
Bland annat en resårsäng byts bort. Resårsäng med kuddar. bytesbörsen

Bisampäls, stolar, resårsäng, bord och ett båtprojekt letar nya ägare. Lena efterlyser en billaddare till sin mobiltelefon.

  • Yvonne har en äkta bisampäls som hon undrar om någon vill ha. Pälsen är i storlek 36, är av kort modell och tillverkad i Finland (Aaltonen). Yvonne skänker också bort två stolar. Se bilder nedan. Yvonnes nummer: 050 5817265
  • Börje har ett träbåtsprojekt som någon annan får fortsätta på. Båten i fråga är en 6 meter lång snipa, båten finns i Kimito. Intresserade kan kontakta Börje på numret 0505163171.
  • Björn på Biskopsö, Nagu, har ett runt vitmålat bord och en resårsäng med ryggkuddar. Bordet är 120 centimeter i diameter och höjden är 75 cm. Bordet har urspårningar för tilläggsskivor, själva skivorna saknas. Sängen har måtten 83 x 190 cm. Båda bytes gärna bort, om möjligt mot en bättre hyvelbänk. Se bild ovan och nedan. Du når Björn på 0403792316.
  • Lena i Kimito efterlyser en billaddare till sin mobiltelefon av märket Doro. De nyare modellerna har en platt tapp som pluggas i telefonen, men Lena letar efter en mobilladdare med en rund plugg som passar den äldre modellen. Den går inte längre att få tag på i affärerna. Lenas nummer: 02 421562.
Stol.
Yvonnes stol. Stol. bytesbörsen stol

Bisampäls.
Yvonnes bisampäls. Bisampäls. bytesbörsen päls

Bord.
Björns bord. Bord. bytesbörsen bord