Hoppa till huvudinnehåll

Tysons brutala analys av supermötet: ”McGregor kommer att dö i ringen”

Floyd Mayweather och Conor McGregor har redan dragit i gång uppladdningen.
Floyd Mayweather och Conor McGregor har redan för länge dragit i gång uppladdningen inför sitt möte i slutet på augusti. Floyd Mayweather och Conor McGregor har redan dragit i gång uppladdningen. Bild: Copyright Rex Features Ltd 2012/All Over Press Floyd Mayweather

Nästa månad ska MMA-giganten Conor McGregor möta obesegrade boxaren Floyd Mayweather i en omsusad boxningsmatch. Ingen bra idé, enligt Mike Tyson.
– McGregor kommer att dödas, säger boxningslegenden.

Tyson tror inte att Conor McGregor kan hota Floyd Mayweather i det enormt hajpade mötet som avgörs i Las Vegas den 26 augusti.

– McGregor kan inte sparka och hålla fast, så han kommer inte ha någon chans, säger den tidigare tungviksmästaren Tyson enligt ESPN.

– Han har dumt nog satt sig själv i en position där han kommer att knockas. Mayweather har gjort det här sedan har var ett spädbarn. McGregor kommer att dö i boxningsringen, säger Tyson.

Tjänar 100 miljoner var

Fajten mellan Mayweather och McGregor har redan hunnit kritiseras som ett osmakligt jippo, men är historiens mest inkomstbringande match. De två huvudpersonerna beräknas bägge tjäna över 100 miljoner dollar på matchen.

Men att det hela blir spännande finns det få som tror. Världens vadslagningsbyråer ger inga odds över 1,10 för en seger för Mayweather. 40-åringen från USA har hittills i karriären 49 segrar på lika många matcher. Den 29-årige irländaren McGregor har däremot aldrig gått en boxningsmatch.

– Hade det varit jag som skulle slåss mot McGregor hade jag låtit honom använda benen, säger Mike Tyson som själv tog 44 av sina 50 segrar under karriären genom knockout.