Hoppa till huvudinnehåll

Knappt 200 biljetter kvar till Sällskapsresan på Lurens

Vridläktare fylld med folk
Så här såg vridläktaren på Lurens ut i juli. Vridläktare fylld med folk Bild: Lehtikuva/Anna Hellberg Lurens sommarteater,sommarteatrar,lurens

Sommaren börjar lida mot sitt slut, likaså sommarteatersäsongen. Lurens sommarteater i Lovisa har tre föreställningar kvar och de förväntas bli slutsålda.

Har man tänkt se Sällskapsresan på Lurens börjar det vara dags att skaffa biljetter. Det är tre föreställningar kvar den här veckan.

– Vi har bara ströplatser kvar till dagens föreställning (2.8) och tills i morgon. Till den sista föreställningen på fredag finns knappa 200 biljetter kvar. Ska man se pjäsen lönar det sig att börja ringa och beställa biljetter, säger ordförande Kim Svenskberg vid Östra Nylands ungdomsförbund.

Den andra föreställningsveckan i början av juli var lite sämre med tanke på publikmängden, mest på grund av vädret. Men sedan dess har det blivit bättre.

Slutsålda föreställningar

Kim Svenskberg säger att Lurens har haft slutsålda föreställningar de senaste två veckorna. Och på tisdagens föreställning fanns det 500 personer i publiken.

– Vi kommer nog upp till nästan 9 000 besökare, så det är riktigt bra sommar. Vi får vara nöjda.

Sommaren har inte heller bjudit på några större problem. Skådespelarna har varit friska.

– Det är alltid en utmaning då det är mycket folk och det inte finns någon som kan dubblera. Alla borde vara med på varje föreställning, säger Svenskberg.

Läs också

Nyligen publicerat - Östnyland