Hoppa till huvudinnehåll

Kryss i Klopps jubileumsmatch – Liverpool tappade segern på stopptid

Jürgen Klopp och Roberto Firmino ställs mot bekant motstånd i Champions League-kvalet.
Jürgen Klopp och Roberto Firmino ställs mot bekant motstånd i Champions League-kvalet. Bild: imago/Contrast/ All Over Press Jürgen Klopp

Liverpool var på väg mot tre poäng i premiären mot Watford. Laget ledde med 3–2 då man var inne på stopptid men då kvitterade Miguel Britos.

Liverpools säsongspremiär mot Watford var Jürgen Klopps 100:e match som tränare för laget. Liverpool såg länge ut att vinna men jubileumsmatchen slutade oavgjort 3–3.

Miguel Britos blev poängräddare för Watford i den 94:e minuten.

Watford ledde matchen i två omgångar. Först med 1–0 och sedan med 2–1. Stefano Okaka nickade in 1–0 i den åttonde minuten efter att Liverpool tappat markering på en hörna.

I den 32:a minuten högg Abdiulaye Doucouré på en målvaktsretur och gjorde 2–1, även den här gången kom målet efter svagt försvarsspel av Liverpool.

Två minuter tidigare hade Saido Mané kvitterat. Han låg själv bakom anfallet och väggspelade med Emre Can innan han avslutade förbi en chanslös Heurelho Gomes.

I början av den andra halvleken vände Liverpool matchen efter två snabba mål. Först fick laget en straff som Roberto Firmino var iskall på och två minuter senare spelade Firmino fram nyförvärvet Mohamed Salah som gjorde sitt första ligamål för klubben.

Ledningen höll sedan till den 94:e minuten då Britos kvitterade.

Resultat:

Watford – Liverpool 3–3

Chelsea – Burnley 2–3

Crystal Palace – Huddersfield 0–3

Everton – Stoke 1–0

Southampton – Swansea 0–0

West Bromwich – Bournemouth 1–0

Brighton – Manchester City 0–2

  • Hotell och taxibilar hjälper turister

    Gratis taxi för turister som vill bort från attackområdet.

    Taxichaufförer har erbjudit turister gratisresor för att komma bort från området kring La Rambla, där terrorattacken skedde på torsdag eftermiddag. Också hotellen har hjälpt turister och upplåtit rum för dem som inte har kunnat ta in på sina egna hotell.

  • Terrorexpert: Det har funnits en hotbild

    Naturligt att det utreds som terrorbrott, menar expert.

    Spanien har under en längre tid haft en ganska stark hotbild av jihadistiska terrordåd, säger Hans Brun, terrorforskare vid svenska Försvarshögskolan, med anledning av att ett fordon kört in i människor på turiststråket La Rambla i Barcelona.

Läs också

Nyligen publicerat - Sport