Hoppa till huvudinnehåll

Efter Nio söker: Personer som funnit varandra

sonja kailassaari och mårten svartström
Vet du någon som funnit varandra? sonja kailassaari och mårten svartström Bild: Yle/Parad Media Oy Sonja Kailassaari,Mårten Svartström,efter nio

Hur träffades du och din partner eller goda vän? Hittade ni varandra på ett speciellt och osannolikt sätt? Eller känner du till en kärleks- eller vänskapsrelation som är utöver det vanliga? Tipsa oss!

Efter Nio söker gäster till ett program som handlar om möten. Vi vill bjuda in två till tre personer som kan berätta om hur de träffades och vad de betyder för varandra. Det kan vara ett kärlekspar, arbetskamrater eller goda vänner. Eller varför inte goda fiender?

Skicka in ditt förslag senast den 17 augusti.

Läs också

Nyligen publicerat - Yle Fem