Hoppa till huvudinnehåll

Lojo anställer projektchef för bostadsmässan

En kvinna går mellan två bostadshus. I förgrunden syns en sjö.
Om fyra år är det bostadsmässa i Lojo. En kvinna går mellan två bostadshus. I förgrunden syns en sjö. Bild: Lojo stad Västnyland,Lojo,bostadsmässa

Lojo stad söker en projektchef för bostadsmässan 2021. Projektchefen ska bygga upp en projektorganisation med ett ledningsteam på 4-5 personer.

Lojo stad och andelslaget för Finlands bostadsmässa hjälper till med arbetet kring bostadsmässan.

Staden vill att den nya projektchefen ska ha en lämplig högskoleutbildning och erfarenhet av att hålla i trådarna för olika projekt.

Anställningen är tidsbunden.

  • Sångtalanger sökes

    Sångare sökes till Hajbos musikvideo!

    Är du bra på att sjunga? Drömmer du om att vara med i en musikvideo? I så fall har du ditt livs chans att låta drömmen gå i uppfyllelse! Efter succéerna "Varför bryr jag mig?" och "Våga tala finska" är det dags för Hajbos nya musikvideo. 14-svyle-339647591586e8eba02 Nu söker vi just dig som kan sjunga och älskar att uppträda på scen och framför kameran. Är du ca 10-14 år?

  • Bytesbörsen 23 januari

    Massor med intressanta grejer!

    Gas- eller bränsleskåp, glasburkar, skidor, skridskor, hockeyhjälm, barnbilstolar, barnmatstolar, träsäng, vinterdäck, Uniset-möbler, spegel, spegelskåp, takställning, Arabias Kaira-servis med Nokia tv med skåp.

Läs också

Nyligen publicerat - Västnyland