Hoppa till huvudinnehåll

På tv i dag: Kan Balotelli förstöra festen för Napoli?

Mario Balotelli ser in i kameran.
Den stora humörspelaren Mario Balotelli har potential att göra vad som helst. Mario Balotelli ser in i kameran. Bild: imago/PanoramiC/ All Over Press Mario Balotelli,OGC Nice

Nice och Napoli gör upp om en plats i Champions League i tisdagens tv-match. Napoli har ett starkt grepp om en gruppspelsplats efter 2–0 på hemmaplan. Mario Balotellis Nice har en tuff uppgift framför sig.

Stjärnorna Mario Balotelli och Wesley Sneijder saknades från uppställningen då Nice föll med 0–2 borta mot Napoli förra veckan.

Nices tränare Lucien Favre hoppas på att duon är kan spela i kväll.

– Jag vet inte om de klarar av att spela, men jag hoppas att de är redo, sade Favre under presskonferensen inför matchen.

Den centrala mittfältaren Jean Seri har starkt sammankopplats med en flytt till Barcelona, men Favre säger att nyckelspelaren kommer att delta i tisdagens match.

Napolis Koulibaly tror på het match

Försvararen Kalidou Koulibaly säger att Napoli var överlägset på hemmaplan, men returen borta i Frankrike är en helt annan femma.

– Vi är alla övertygade om att det kommer att känslorna kommer att gå heta, men vi har förberett oss bra i sommar. Vi vill nå säsongens första mål och spela i Champions League, säger Koulibaly.

Följ med på TV2 och Arenan med start klockan 21.30. Matchen refereras på finska av Matti Härkönen.

Tisdagens matcher i Champions League–kvalet:

Astana–Celtic kl. 18.30

Första matchen: 0–5

Nice–Napoli kl. 21.45 TV2

Första matchen: 0–2

Rijeka–Olympiakos kl. 21.45

Första matchen: 1–2

Maribor–Hapoel B. kl. 21.45

Första matchen: 1–2

Sevilla–Basaksehir kl. 21.45

Första matchen: 2–1

Läs också