Hoppa till huvudinnehåll

Ibrahimovic stannar i United: ”Tillbaka för att avsluta det jag påbörjat”

Zlatan Ibrahimovic tar emot publikens hyllningar på Old Trafford.
Zlatan Ibrahimovic spelar för United även den här säsongen. Zlatan Ibrahimovic tar emot publikens hyllningar på Old Trafford. Bild: imago/Colorsport/ All Over Press Zlatan Ibrahimović

Zlatan Ibrahimovic har skrivit på för en säsong med Manchester United. När han kan tänkas spela igen efter sin knäskada är fortfarande oklart.

Turerna har varit många men nu är det klart. Det blir en fortsättning i Manchester United för Zlatan Ibrahimovic. Klubben har nu gått ut med att anfallaren blir kvar den här säsongen.

– Jag är tillbaka för att avsluta det jag påbörjat. Det har alltid varit både min och klubbens avsikt att jag stannar kvar.

– Jag kan knappt vänta på att få spela på Old Trafford igen och jag jobbar hårt för att bli i bästa möjliga form då jag återvänder, säger han på klubben webbplats.

United går inte ut med någon information om när Ibrahimovic kan tänkas vara redo att spela efter sin knäskada.

Zlatan Ibrahimovic gjorde 28 mål på 46 matcher i Uniteds tröja förra säsongen.

– Vi är lyckliga över att Zlatan är på gång igen. Han bidrog stort förra säsongen och förtjänar vårt förtroende och vi kommer att ha tålamod då vi väntar på hans comeback.

– Det är ingen tvekan om att han kommer att vara viktig för oss under andra halvan av säsongen, säger tränaren José Mourinho.

Läs också

Nyligen publicerat - Sport